Thursday, 13 December 2012


Grote merken tekenen voor MOTORbeurs Utrecht 2013

Persbericht
Utrecht, 13 december 2012

 
Grote merken in de motorbranche hebben zich alweer verzekerd van deelname aan de komende editie van MOTORbeurs Utrecht. De 29ste editie van deze ‘hemel op aarde’ voor motorrijders opent de deuren op donderdag 21 februari en sluit vier dagen later op zondag 24 februari 2013. Onder de merken die hun aanwezigheid definitief hebben bevestigd zijn BMW, Harley, Honda, Suzuki en Triumph. Hot news: KTM komt terug naar de beurs.


 
Verkiezing Motorvrouw van het Jaar in volle gang
MOTORbeurs Utrecht heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een onmisbaar event. De vele tienduizenden liefhebbers die weer worden verwacht komen niet alleen om alle nieuwe modellen in de importeurshal 12 te bewonderen, de duizenden betrouwbare en vaak jonge occasions, om kleding aan te schaffen, een nieuwe helm, accessoires, gereedschap of de komende motorvakantie voor te bereiden. Maar ook om hun passie te delen en gezamenlijk de start te vieren van het langverwachte nieuwe motorseizoen. Voor een ideale voorbereiding staan zes hallen en een buitenterrein beschikbaar met alles wat mannen en vrouwen boeit op het gebied van motorrijden.


Motorvrouw van het Jaar
De beurs wordt voorafgegaan door de selectie van de Motorvrouw van het Jaar. Deze verkiezing is in volle gang. Vele tientallen gepassioneerde motorvrouwen die ervan dromen deze prestigieuze titel te veroveren hebben zich al aangemeld. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 15 december via de site van Motorbeurs Utrecht. Uit alle kandidaten selecteert de vakjury vijf nominaties die later deze maand worden bekendgemaakt.Oldtimers
Achter de schermen wordt ook al volop gewerkt aan de voorbereidingen van het randprogramma tijdens de vier machtige motordagen, met stunts, attractieve presentaties, introducties en gezellige pubs, waaronder het Harley Café.
 
 
 
De bezoekers kunnen in ieder geval weer rekenen op de live zelfbouw van motoren in het Men at Work paviljoen, de Rally Stage voor alle avontuurlijke motorrijders, en de Custom Bike Contest, met dit jaar als extra categorie de oldtimers. Voor motorliefhebbers die nog geen rijbewijs hebben, maar wel nieuwsgierig zijn hoe het aanvoelt om op een motor te zitten wordt het altijd drukbezochte BOVAG Try the Bike geprolongeerd.Voor meer informatie, openingstijden en kaartjes met korting zie www.motorbeursutrecht.nl. Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang.
 
 
 
 
 

No comments:

Post a comment