Tuesday, 6 November 2012

Suzuki Inazuma 250


Nu in de showroom!
Suzuki Inazuma 250


De compleet nieuwe Suzuki Inazuma 250 staat vanaf vandaag in de showroom bij de Suzuki dealer! Deze fraai vormgegeven naked bike combineerd een krachtig en zuinig 250 cc, tweecilinder motorblok, met een comfortabel rijwielgedeelte en een hoogwaardige afwerking. De Inazuma is een ideale gebruiksvriendelijke motor voor de beginnende motorrijder die geen consessie wil doen op het gebied van styling en kwaliteit.

Het nieuwe vloeistofgekoelde, tweecilinder in-lijn motorblok is uitgerust met een zesversnellingsbak en biedt een goed doseerbaar vermogen,  met name in het lage- en middentoerengebied. Ideaal voor stadsverkeer maar ook om te toeren. De 180° krukas is voorzien van een gekoppelde balansas die zorgt voor minimale trillingen en geluidsproductie. Bovendien is het langeslag motorblok in combinatie met het elektronische brandstofinjectiesysteem erg effici├źnt en zuinig.
 
De styling van de Inazuma is geïnspireerd door de Suzuki B-King en GSR modellen. De moderne en agressieve lijnen lopen van de koplamp tot aan de achterpartij en zorgen ervoor dat de Inazuma geen standaard motorfiets is maar een indrukwekkende verschijning!

De Suzuki Inazuma 250 is leverbaar voor de consumenten prijs van € 4.699,- *
 *(inclusief 21% btw en exclusief kosten rijklaarmaken)


No comments:

Post a comment