Friday, 2 November 2012

Nieuw! Revolutionaire Rukka D30 Air protectoren bij HOCO Parts


Barneveld, 2 november 2012
Nieuw! Revolutionaire Rukka D30 Air protectoren
bij HOCO Parts in het assortiment
 
 

Nieuw bij Rukka: D30 Air protectoren! De hoogste mate van comfort en een ongeëvenaarde impactverwerking op een nog niet eerder vertoonde manier!
In samenwerking met het Engelse D30, -specialist op het gebied van impactverwerking- heeft Rukka nieuwe protectoren ontwikkeld. De protectoren zijn gemaakt van een “intelligent” polymeer met een flexibele moleculaire structuur die zich direct verstevigt in het geval van een impact.  Met andere woorden: zolang er geen sprake is van een impact zijn de D30 protectoren zo flexibel mogelijk, wat zorgt voor de hoogste mate van comfort.
 


Echter, in het geval van een impact haken de moleculen in elkaar wat zorgt voor een extreem hoge impactprotectie. Binnen enkele milliseconden wordt op die manier de kracht van de impact verdeeld over de gehele oppervlakte van de protector, wat de impactverwerking sterk verhoogt. Wanneer de kracht van de impact verdwenen is nemen de protectoren direct weer hun flexibele vorm aan.
 
Getest en gekeurd
De innovatieve, luchtdoorlatende protectoren zijn getest en gecertificeerd volgens de meest recente CE-richtlijnen. Ook blonken ze uit in onafhankelijke testen uitgevoerd door het Duitse TÜV Rheinland. In het grootste gedeelte van de 2013 Rukka collectie zijn de D30 Air protectoren al toegepast en vanaf heden zijn ze ook los verkrijgbaar. Ze passen in alle bestaande Rukka jassen en broeken, maar ook in producten van andere fabrikanten zijn de D30 protectoren toepasbaar mits de grootte van het protectorcompartiment het toelaat. De Rukka D30 Air protectoren zijn er voor de schouders, ellebogen, knieën, heupen en de rug.


Visueel
Bovenstaande informatie is ook visueel verwerkt in een korte film:              http://youtu.be/QdEC-W0ZzO8

Prijs
De prijs voor de Elleboog, schouder, heup of knie protector bedraagt € 35,-. De rug protector kost € 50,-. Beide prijzen zijn inclusief BTW.
De protectoren zijn verkrijgbaar bij alle Rukka dealers. Kijk voor een Rukka-dealer bij u in de buurt op www.hocoparts.com. Kijk ook op www.facebook.com/hocopartsnews, ‘Like’ Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

No comments:

Post a comment