Wednesday, 28 November 2012

20% Korting op DVD Engels Wiel bij Vocor Tools

Hoe te werken met een Engels Wiel. DVD- Engels wiel technieken door Ron Covell

 20% Korting op DVD Engels Wiel bij Vocor Tools

Ron Covell brengt zijn bekende gemakkelijk te volgen stijl het gebruik van het Engels wiel in beeld. Een machine die notoir moeilijk is voor beginners.
 
 
Beginnend met de geschiedenis van de machine en een duidelijke uitleg van de principes hoe metaal te vormen met de machine, toont Ron toont de basis patronen die gebruikt worden om panelen van verschillende groottes en configuraties te vormen.

In aanvulling op de gangbare technieken met een Engels Wiel toont Ron ook enkele minder bekende processen, zoals het gebruik van een rubber top wiel, en graveren met de machine.
Of u nu gloednieuwe of een ervaren gebruiker van het Engelse Wiel bent, U zult beiden uiterst waardevolle informatie over en lessen in het gebruik van het Engelse Wiel op deze DVD vinden.       

Lengte van deze DVD: 86 minuten.       
DVD - Engels wiel technieken - door Ron Covell

Bestellen op www.vocor.tools.nl
Artikelcode: VI-COVELL19
Van €42.50 nu voor €34.00 Incl. BTW

 
20% KORTING OP ALLE DVD`S VAN RON COVELL

Op deze dvd`s worden diverse facetten van het plaatwerken uitgebreid behandeld. Er zijn dvd`s beschikbaar over o.a. de volgende onderwerpen: Basistechnieken met staal, Chopping and Sectioning, English wheel techniques, TIG lassen, MIG lassen, Aluminium shaping etc. Kijk voor meer informatie op de website van Vocor Tools.

 

No comments:

Post a comment