Wednesday, 10 October 2012

Nieuwe Cd-rom: de 500 mooiste Motor en Auto Toertochten in Europa

Persbericht

Nieuwe Cd-rom: de 500 mooiste Motor en Auto Toertochten in Europa

 
          Aantrekkelijk Sinterklaas- of Kerstgeschenk komt in november 2012 uit.
          Genieten van de mooiste streken in twintig Europese landen

Breda, oktober 2012 – In november verschijnt de Cd-rom ‘De 500 Mooiste Motor en Auto Toertochten’, met daarin 500 fraaie toertochten door twintig landen in Europa. Auteur en ‘routeplanner’ Tom Boudewijns voert de automobilist of motorrijder mee langs de fraaiste plekjes en over de mooiste wegen (en weggetjes) in heel Europa.

“Op deze nieuwste cd-rom staan 500 volledig nieuwe tochten, dus andere tochten dan op de eerder dit jaar uitgebrachte cd-rom, ‘De 201 Mooiste’, licht Boudewijns toe. “Bij elke tocht staan twee hotels aangegeven, één aan het begin en één aan het einde. Bij het selecteren van een tocht kan dus direct indien gewenst een reservering voor de overnachting worden gemaakt.”

Zowel per fiets, motor of auto
De tochten, die op de cd-rom staan, kunnen zowel met de motor, met de auto als met de fiets gereden worden. Speciaal voor de fietsers zijn er "Tracks" gemaakt.
Wanneer een tocht hetzelfde begin- en eindpunt heeft, kan de tocht op ieder gewenst punt worden gestart.

De cd-rom is een uniek exemplaar, waarop bestanden staan die geschikt zijn voor bijna alle navigatiesystemen. Een roadbook is dan ook overbodig. Na het opstarten van de Cd-rom kunnen de bestanden - gdb, gpx, itn en tracks – worden gedownload. Deze bestanden zijn ondermeer geschikt voor Garmin en TomTom navigatiesystemen.

Alle tochten zijn gemaakt met de softwareversie 2012, waardoor converteren naar andere systemen ook mogelijk is.

Hoe werkt het in de praktijk
Nadat de Cd-rom actief is geworden verschijnt er een overzicht met alle tochten.
Vervolgens dient de gewenste route met de rechter muisknop te worden geselecteerd, waarna het bestand op de computer kan worden opgeslagen. Vervolgens moet de navigator worden aangesloten op de computer en kan de route worden geladen. Op de site www.vtotc.nl is een overzicht te vinden van de 500 routes en de plattegronden.

Deze unieke cd-rom is voor € 29,95 excl. verzendkosten te koop op www.vtotc.nl Verzendkosten: Nederland € 1,55 en België € 2,55.

Alle beschreven tochten zijn door Tom Boudewijns persoonlijk uitgezet. Ook de genoemde overnachtingsmogelijkheden werden persoonlijk door Tom (www.tomboudewijns.nl) bezocht, waardoor hij garant staat voor kwaliteit.

Voor alle informatie kan de ondernemende motorrijder of automobilist terecht op: www.vtotc.nl

No comments:

Post a comment