Saturday, 6 October 2012


Intruder C1500BT

In ruim 25 jaar is de legendarische Suzuki Intruder uitgegroeid tot één van de populairste cruisers van Nederland. Geen andere cruiser heeft dezelfde hoogwaardige afwerking, levert dezelfde prestaties en behoudt zijn waarde zo goed als de Suzuki Intruders. De nieuwe Intruder C1500  “Black Touring” is daar geen uitzondering op en maakt na een afwezigheid van drie jaar zijn rentree, en hoe!
 
 
De Intruder C1500BT heeft de kenmerkende klassieke Intruder styling met lange strakke lijnen gecombineerd met een stijlvolle zwarte kleurstelling en enkele fraaie chromen accenten.

De grote kracht van de Intruder C1500BT is niet alleen zijn imposante uiterlijk, maar ook het zeer betrouwbare V-Twin motorblok met een ongekend hoog koppel en een uiterst comfortabel cruise-gevoel. Niet alleen heeft de C1500 het krachtigste motorblok in zijn klasse, de Intruder levert bovendien ook nog eens een zeer efficiënte verbranding, wat ten goede komt aan het brandstofverbruik. Net als alle andere Suzuki modellen beschikt de C1500 over een state-of-the-art brandstofinjectiesysteem, voorzien van het Suzuki Dual Throttle Valve (SDTV) afkomstig uit de GSX-R supersport motoren. Deze techniek zorgt voor een soepele afgifte van het vermogen, perfecte gasreactie, een laag verbruik en een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Het vloeistofgekoelde 1.500 cc motorblok heeft vier kleppen per cilinder, een bovenliggende nokkenas en dubbele bougies. De cilinders zijn behandeld met het gepatenteerde Suzuki Composite Electrochemical Material (SCEM) voor minimale wrijvingsverliezen. Het Suzuki Clutch Assist System (SCAS) helpt de berijder om het vermogen soepel over te brengen op het achterwiel en de bediening van de koppeling vederlicht te maken. 
 
 
Het stalen buizenframe combineert de legendarische hardtail look met hedendaags comfort en perfecte rijeigenschappen. De C1500BT is bovendien voorzien van hoogwaardige vering en een breed en comfortabel zadel voor een perfecte zithouding. De luxe uitgevoerde footboards geven de voeten van de berijder ook voldoende ruimte.


De Intruder C1500BT beschikt standaard over fraai afgewerkte lederen zadeltassen uitgevoerd met een stevige kunststof binnenkant. De zadeltassen zijn afsluitbaar met behulp van de contactsleutel en bieden maximale opbergruimte zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de duopassagier. Ook het stijlvolle Intruder windscherm wordt standaard geleverd voor nog meer rijcomfort. Naast de standaard accessoires zijn er vele extra accessoires leverbaar zoals een valbeugelset en sissybar.
      
De nieuwe Intruder C1500BT zal begin 2013 leverbaar zijn

No comments:

Post a comment