Monday, 15 October 2012

Hoco Parts is vanaf heden Benelux-distributeur 100% off-road brillen!


100% is Back!! How much effort do you give?
Hoco Parts is vanaf heden Benelux-distributeur geworden voor 100% off-road brillen!

In de jaren 80 was het merk 100% sterk aanwezig. Legendes als Bob Hannah, Ricky Johnson, David Bailey en Jeff Ward reden destijds al met 100%. Na enkele jaren van afwezigheid is het merk 100% terug. Hierin is de filosofie van het merk nog steeds niet veranderd:
How much effort do you give? 100%!


Benchmark

100% brillen zijn voorzien van een extra hoge Lexan® lens voor vergroot zichtveld. Voor een betere grip op de helm wordt gebruik gemaakt van een 45 mm brede band. Deze is 10 mm breder dan de huidige standaard. Om het comfort te waarborgen zijn de brillen voorzien van een 3 laags foam, waardoor het comfort en ‘fitting’ 100% te noemen is. Tevens zijn alle lenzen onderling wisselbaar. 100% zet hiermee de nieuwe standaard en zal gelden als absolute benchmark.
Assortiment

Het assortiment bestaat uit 2 modellen:
Racecraft, deze bril is voorzien van een (afneembare) ‘noseguard’, een 45 mm brede band, 3 laags foam en ‘outriggers’ aan de zijkant van de bril om te zorgen voor een nog betere aansluiting op het gezicht. De Racecraft wordt geleverd met  transporttasje en een set van 20 tear offs. De uitvoering met spiegel lens is voorzien van een extra heldere lens.

Accuri is de tweede bril in het 100% assortiment. De bril is net als de Racecraft voorzien van het 3 laags foam en de 45 mm brede band. Ook de Accuri wordt geleverd met transporttasje. De set met spiegel lens is voorzien van een extra heldere lens. 
Naast de 2 modellen beschikt 100% over een uitgebreid assortiment accessoires, waarin de roll-off systemen, vervangingslenzen, spiegel lenzen en tear offs niet ontbreken.

Prijzen
De prijzen 100% MX brillen zijn zeer laagdrempelig te noemen. De Racecraft kost € 76,25 (spiegel lens set),  € 66,50 (heldere lens), de Accuri kost € 60,99 (spiegel lens set), € 45,75 (heldere lens). Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

100% MX brillen zijn nu al verkrijgbaar bij de volgende dealers:
Alfred Gerrits Motorsport  -           BT Motorsport                     -           Action Motorsport   
E. van de K. Motor revisie  -           Buitenhuis Racing    -           JTX Racing
Laurense Motors                  -           LV Motors                -           Mulders Motoren
Resa Racing                          -           Simon Schram                      -           WPM Motors
Paashuis motoren                 -           Motorhuis de Doelen              

No comments:

Post a comment