Thursday, 18 October 2012

DCA Motorcycles is met nieuwe motorzaak in Helmond geopend!


DCA Motorcycles in Helmond is geopend!

 
Persbericht
Helmond 18 oktober 2012

DCA Motorcycles is al 7 jaar actief op motorgebied en gaat nu een nieuw avontuur aan.
Met onze nieuwe showroom kunnen we u nog beter van dienst zijn voor alles wat met motorrijden te maken heeft.

Wij nodigen iedereen dan ook uit om eens een kijkje te komen nemen in onze sfeervolle en in stijl ingerichte showroom ! U kunt deze vinden aan de Binnendijk 6 te Helmond.
 
Wij hebben een ruime collectie Motorkleding van REV'IT! en Lookwell. Denk hierbij aan Textiel jassen en broeken maar ook half leder/textiel of volledig leder. En of u nou ingetogen of sportief voor de dag wilt komen, wij hebben een passende oplossing. Natuurlijk hebben wij ook vele helmen van de klassieke pot helm tot de Systeem helm en natuurlijk ook de tussenliggende integraal helm of de combinatie helm waarbij u met 1 simpele beweging een jethelm maakt van uw integraal helm, de merken die wij op voorraad hebben zijn onder andere Nolan, HJC en IXS. Ook laarzen van onder andere Sidi & Stylmartin zijn uit voorraad leverbaar !
 
 Wilt u een dagje of weekendje weg of zelfs weken op vakantie? Met de bagageoplossingen welke veelal uit voorraad leverbaar zijn van oa. SW Motech en Ortlieb (100% waterdicht !) is dat geen enkel probleem.
Voor navigatie vertrouwen wij op de gerenomeerde merken zoals Tomtom & Garmin. Deze kunnen dan weer perfect gemonteerd worden met een Ram mount welke wij vakkundig voor u kunnen plaatsen in onze werkplaats.

En wilt u gesproken aanwijzingen in uw helm, telefoneren tijdens het rijden, of gewoon muziek luisteren dan hebben wij natuurlijk ook daar de Bluetooth oplossing voor.

 
Bezoek ook onze website www.dcamotorcycles.nl waarop u al veel informatie en ook onze webshop kunt vinden.

Deze wordt nog dagelijks bijgevuld met nieuwe artikelen. Mocht u dus iets niet kunnen vinden, neem dan contact op want het is onwaarschijnlijk dat wij u er niet mee kunnen helpen.
Natuurlijk zijn wij ook te vinden op Twitter en Facebook. Dus volg ons of like ons en ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

 
Heeft uw motor een onderhoudsbeurt nodig of wilt u hem verfraaien met een mooie accessoire?Onze 300m² grote werkplaats is u graag van dienst.
Naast de reguliere onderhoudszaken kunnen wij ook zelf onderdelen ontwerpen en produceren Dit samen met onze eigen airbrush & special paint afdeling met dubbele spuitcabine zorgen voor een totaaloplossing voor al uw wensen op customizing gebied !

No comments:

Post a comment