Monday, 8 October 2012


Authorized Harley-Davidson Dealer West Coast Motors Alkmaar Geopend

Op 7 oktober werd het nieuwe pand van Authorized Harley-Davidson Dealer West Coast Motors geopend. Het afgelopen half jaar is er hard gewerkt om het pand om te toveren in een modern H-D Dealership, waarin de eigen West Coast sfeer behouden is gebleven. Een ongekende drukte maakte deze dag onvergetelijk!

 
Al vroeg in de morgen ronkten vele honderden Harley-Davidson’s naar Alkmaar, om bij het oude pand te verzamelen. Rond één uur vertrok de stoet naar het nieuwe pand, waar zich al honderden mensen verzameld hadden om de Ride In bij te wonen.

Honderden en honderden motoren reden mee en langs de weg stonden mensen te klappen, iedereen was onder de indruk. Algauw stonden alle straten vol motoren. Rond het pand stond het zwart van de mensen, ongeduldig werd op de opening gewacht, iedereen wilde met eigen ogen Harley-Davidson West Coast Motors bekijken!

 
Kort daarop volgde de officiële opening. Met korte toespraken van Jan en Bas Leek, die beide duidelijk onder de indruk van de enorme menigte waren, volgde Martin Mulder, Country Manager Harley-Davidson Benelux, “Het is geweldig dat West Coast Motors verhuisd is naar dit prachtige nieuwe pand met de kenmerkende uitstraling van West Coast Motors; met veel sfeer en gezelligheid. Het is fantastisch om te zien hoe het Nederlandse dealernetwerk groeit en in volle beweging is. Ik was hier vorige week met de directeur van Harley-Davidson Europe en die was dusdanig onder de indruk dat hij veel foto’s maakte en liet weten dat dit een van de mooiste, zo niet hét mooiste H-D Dealership van Europa is!”

 
Met bulderende uitlaten werden daarna de motoren van Jan en Bas gestart en door de met oranje slingers die voor de ingang hingen reden zij door de zaak. Bij de vooringang werden zij getrakteerd werden op een champagneregen! De zaak was nu symbolisch geopend en het feest kon beginnen! Zowel voor als achter de zaak kon letterlijk over de hoofden gelopen worden, zo druk was het. Een stralende zon maakte het festijn nog mooier en de hele dag bleef het een komen en gaan van Harley-Davidson enthousiastelingen die vol bewondering het pand van binnen en buiten wilden bekijken.

 
West Coast Motors heeft een nieuw pand met een grote showroom, waarin ook de Kledingshop met daarin de nieuwste H-D Clothing Collectie, de Parts & Accessories hoek met daarin alle denkbare accessoires om een H-D nog meer te verfraaien, en de  Servicebalie zijn ondergebracht. Tijdens een bezoek aan H-D West Coast Motors kan men genieten van een kop koffie in de bar.

 
Naast de showroom is de uiterst moderne werkplaats en dat is de ideale werkplek voor de speciaal hiervoor opgeleide H-D monteurs. Hier wordt efficiënt aan de motoren gesleuteld. De werkplaats, die ruim en licht is, is uiteraard voorzien van al het speciale H-D gereedschap. Bovendien is een testbank aanwezig voor het afstellen en tunen van elk model H-D. Uiteraard beschikt West Coast Motors over een groot magazijn vol H-D onderdelen en onderhoudsmiddelen.

West Coast Motors Harley-Davidson www.westcoastmotors.nl
Madame Curiestraat 6
1821 BM Alkmaar
Tel: +31 (0)72-5110629 fax: +31 (0)72-5110329

(Het hele artikel en de foto's vindt je op mijn weblog; www.onnowieringa.blogspot.com  )

No comments:

Post a comment