Monday, 29 October 2012

ABUS GRANIT DETECTO 8077


ABUS GRANIT DETECTO 8077

Het eind 2006 geïntroduceerde elektronische schijfremslot Granit Detecto 8000 van ABUS blijkt een schot in de roos te zijn. ABUS brengt ook hier de “Deutsche Gründlichkeit” uitgebreid in beeld en dat werpt vruchten af!
 
 

Innovatie stopt niet en waar mogelijk worden de ABUS sloten continu geperfectioneerd. Ook nu heeft ABUS een tweede elektronisch schijfremslot ontwikkeld, de Granit Detecto 8077.

Het schijfremslot heeft een duidelijk hoorbaar alarm, min. 100 dB; het 3D Position Detection systeem herkent de geringste beweging van de motorfiets en laat vandalen stoppen met hun bezigheden door het afgaan van het schrikwekkende alarm.

Ditzelfde alarm heeft overigens een handig neveneffect: niemand vergeet meer vóór wegrijden zijn schijfremslot te verwijderen…..

Bij grof geweld biedt het gehard stalen slothuis samen met de speciale vergrendeling optimale bescherming tegen betonschaar, hamer en zaag. Binnen in het speciaal gehard stalen slothuis zit het elektronisch alarm en de ABUS X-Plus cilinder veilig opgeborgen. Vanzelfsprekend beschikt de Granit Detecto 8077 over een ART 4**** goedkeuring. (MBT4166)

Door zijn vormgeving is de Granit Detecto te gebruiken voor veel motorfietstypes. Het slot wordt geleverd met 2 sleutels waarvan 1 met LED-verlichting voor vergroot bedieningsgemak in het donker.

Adviesverkoopprijzen:

Schijfremslot Granit Detecto 8077 EUR 144,95 inclusief BTW

ART 4166 4****
 
 

August Bremicker und Söhne KG., ook wel kortweg ABUS genoemd, heeft zich in haar 88-jarig bestaan ontwikkeld van fabrikant van traditionele hangsloten tot toonaangevend producent van preventieve veiligheidstechnologie. De onafhankelijke onderneming met de hoofdvestiging in Wetter/Ruhr is zeer internationaal georiënteerd en opereert in de meeste Europese landen als marktleider en trendsetter.

In de divisie Mobiele Veiligheid worden hoofdzakelijk producten rondom de tweewieler (fiets-scooter-motor) ontwikkeld en verkocht.

No comments:

Post a comment