Monday, 17 September 2012

Hoco Parts nieuwe importeur Spidi


Hoco Parts nieuwe importeur Spidi
 
Barneveld, 14 september 2012

Hoco Parts uit Barneveld is de nieuwe importeur van Spidi Motorkleding

 Met gepaste trots meldt Hoco Parts dat zij vanaf 1 september 2012 exclusief importeur is geworden voor Spidi motorkleding in Nederland.
 
Binnenkort zal de volledige collectie van het bekende Italiaanse merk door Hoco Parts in Nederland gedistribueerd worden. Het programma van Spidi biedt iedere motorrijder, ongeacht het segment, een ruime keuze in motorkleding van de hoogste kwaliteit.
 

Brede collectie
Het programma voor 2013 is zeer divers en breed. Naast de lederen overalls en combi’s  heeft Spidi een uitgebreide range aan ‘All weather’ kleding. Deze range is voorzien van het gepatenteerde H2Out membraan, wat bekend staat om een hoog ademend vermogen in combinatie met een hoge mate van duurzaamheid.
 
Daarnaast is er in de Spidi collectie een brede lijn aan casual motorkleding, bestaande uit onder andere jeans, lederen jacks en een textiel ‘urban’-lijn. Uiteraard ontbreken de onderkleding, handschoenen en Xpd laarzen niet aan het totaalpakket.

Kijk voor de hele collectie op www.spidi.com.

Sportief erfgoed
Spidi is al vele jaren een begrip in de motorwereld. Namen als Marco Melandri, Cal Crutchlow, Andrea Dovizioso en Aleix Espargaro rijden met de lederen overalls. De ervaring die Spidi opdoet in wereldkampioenschappen als de MotoGP en Superbikes wordt direct toegepast in de producten voor op straat. Parallel hieraan werkt Spidi in haar ‘Safety Lab’ aan de ontwikkeling van de protectoren.

 

Alle Spidi producten zijn te bestellen via de geselecteerde Spidi dealers: Termaat Motoren in Nijmegen, Goedhart Motoren in Bodegraven en Rob’s Accessoires in ’T Zand. Aan de uitbreiding van het dealernetwerk wordt momenteel hard gewerkt.

 

Kijk voor meer informatie op www.hocoparts.com of op www.facebook.com/hocopartsnews 'Like' Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
 
 

No comments:

Post a comment