Monday, 10 September 2012

Harley-Davidson Dealer West Coast Motors verhuist!

West Coast Motors verhuist!

Voorgevel van het nieuwe pand
 In de maand september gaat Authorized Harley-Davidson Dealer West Coast Motors verhuizen. Het afgelopen half jaar is er hard gewerkt om het pand om te toveren in een modern H-D Dealership, “Maar wel met behoud van onze eigen West Coast sfeer!” voegt Dealer Principal Bas Leek er direct aan toe.

 

Bas en Jan Leek West Coast Motors
Het bestaande pand is op het interieur na klaar, de opening zal op zondag 7 oktober plaatsvinden. Wat gaat er veranderen ten opzichte van de oude locatie? “We gaan van de twee huidige locaties, West Coast Motors Harley-Davidson en het Occasion Centre met de kledingshop die op de eerste etage zat, naar een adres, die twee zaken komen nu samen in één pand,” aldus Jan Leek, die op 1 januari 2012 zijn zaak overdeed aan zoon Bas, maar nog steeds elke dag actief met de zaak bezig is. “Het wordt nu veel efficiënter, zowel voor ons als de klanten,” vertelt Bas, “Er komt een overzichtelijke indeling. Alles is gelijkvloers, geen gedoe met trappen. Je komt binnen en gelijk zie je waar je moet zijn en waarvoor je komt. Je kunt ook veel makkelijker iedereen van ons West Coast Team aanspreken, alle mensen zijn aanwezig die je wilt spreken. Er komt een uiterst moderne werkplaats waar de speciaal opgeleide H-D monteurs aan de motoren werken, uiteraard voorzien van al het speciale H-D gereedschap. De routing is doordacht, Bas Leek heeft het pand zelf ontworpen en heeft de ruim 15 jaar ervaring die hij in de oude zaak opdeed, gebruikt om alles zo efficiënt mogelijk te maken. “Maar we nemen wel de sfeer mee waar West Coast bekend om staat,” legt hij uit, “Daar in de hoek komt een gezellige koffiehoek, daar een lange houten balie voor Service en P&A. De mensen maken de sfeer, van buiten wordt het een strak, hedendaags modern pand, binnen streven we naar de warme sfeer van vroeger.”
 
Het team van Harley-Davidson West Coast Motors in Alkmaar
Het hele team gaat mee naar de nieuwe zaak, “Het wordt een nieuwe zaak met een ervaren team,” zegt Bas, Jan vult aan, “We kunnen de klanten beter en efficiënter helpen.” Bas; “Buiten komt een grote Motorcycle Parking, waar iedereen veilig en in het oog de motor kan parkeren, ’s zomers komen er ook gezellige zitjes. Binnen een leuke bar, een soort ‘Hang-Out’ waar de klanten kunnen praten en genieten van de koffie, die ook in ons nieuwe pand gratis blijft!  

Een kijkje bij het nieuwe pand van
West Coast Motors Harley-Davidson in Alkmaar
 

In deze hoek komt de P&A afdeling
 
De werkplaats is groot en licht en er wordt een speciale rubberen,
vloeistofdichte vloer in gelegd

Veel hout en bakstenen geven het interieur een warme sfeer


De werkplaatsvloer wordt gelegd
 
In de showroom wordt hard gewerkt
om alles op tijd klaar te krijgen

Hier komt de kledingshop


Links achterin komt de P&A hoek, aansluitend de Service balie
 

Er moet nog een en ander gebueren voor de H-D Clothing lijn
hier op zijn plaats hangt!

 
De Harley-Davidson 'Script' Signing wordt op de gevel gehangen
 Bas Leek, Jan Leek en Martin Mulder, Country Manager
Harley-Davidson Benelux

"Wij zijn ook stoer."

Jan Leek geeft de buren vast een klein voorproefje
van de mooie Harley-muziek die in de straat komt

Nieuw adres:
West Coast Motors Harley-Davidson
Madame Curiestraat 6
1821 BM Alkmaar
tel: +31 (0)72-5110629
www.westcoastmotors.nl

No comments:

Post a comment