Saturday, 22 September 2012

Franky's Motorcycles in Sneek


Friesland heeft er een nieuwe motorzaak bij: Franky’s Motorcycles

 
In het Friese Sneek heeft Frank Koldyk een nieuwe zaak geopend. Zijn ervaring als Harley-Davidson monteur komt goed van pas, de zaak is namelijk vooral voor Harley-liefhebbers bedoeld.

Naast gebruikte motoren verkopen wordt ook onderhoud, revisie, restauratie, schadeherstel, tuning en uiteraard customizing door Franky’s Motorcycles gedaan.
Ook voor het bouwen van een complete custombike kunt u bij Franky’s Motorcycles terecht.


Franky’s Motorcycles levert onderdelen en accessoires van alle bekende toeleveringsbedrijven zoals Zodiac, CCE, Drag Specialties, W&W, maar ook origineel. Franky’s heeft alle onderhoudsmiddelen voor uw motor in huis en adviseert u graag.

Sleutelen zit Franky in het bloed, al jaren werkt hij in de motorbranche, met als specialisatie Harley-Davidson, waar hij lange tijd als monteur heeft gewerkt. De nodige cursussen en opleidingen hebben hem tot allround vakman geschoold, jarenlange ervaring met het sleutelen aan motoren hebben zijn kennis en praktijkervaring meer inzicht in het merk H-D gegeven dan menig ander.

 
Franky’s Motorcycles is gevestigd in een modern pand, waar de sfeer en de service nog ouderwets goed en gezellig zijn. Een showroom en magazijn, maar ook natuurlijk een moderne werkplaats waar de juiste gereedschappen en hightech apparatuur worden gebruikt, maken Franky’s Motorcycles tot een veelzijdige motorzaak, die alle problemen aan uw motor kan verhelpen en reparaties snel en goed kan uitvoeren. 

“Kom vrijblijvend eens langs, drink een kop koffie en kijk eens rond. Ik nodig graag iedereen uit in de nieuwe zaak!” aldus Franky, die enthousiast en met zichtbaar plezier aan een motor werkt, “We zijn dinsdags tot en met zaterdags open, van 13.00 tot 18.00. Maar wil je op een ander tijdsip komen dan kan dat ook hoor, maar dan wel graag op afspraak!”

 
Meer info: www.frankysmotorcycles.nl  

 Franky's Motorcycles
 Prof Zernikestraat 7
 8606 JS Sneek
 Tel: 06-27015399 / 0515 413462
 frankysmotorcycles@gmail.com

No comments:

Post a comment