Tuesday, 18 September 2012

DE NIEUWE COYOTE - 100% LEGALE RADARVERKLIKKER MET NIEUW DESIGN EN TAL VAN NIEUWE FUNCTIES


 

DE NIEUWE COYOTE - 100% LEGALE RADARVERKLIKKER MET NIEUW DESIGN EN TAL VAN NIEUWE FUNCTIES

 Waver - 18 september 2012.

Als Europees leider in communautaire radarverklikkers heeft Coyote een compleet nieuw product gelanceerd dat ergonomischer, eenvoudiger en bijzonder gebruiksvriendelijk is. De Nieuwe Coyote verbetert zijn vermaarde functies en integreert nieuwe diensten die de weg weer veiliger maken.

De evolutie van de markt voor radarverklikkers, de nieuwe verwachtingen van de weggebruikers, de permanente wil om zijn technologische voorsprong te behouden... Er zijn tal van redenen die Coyote ertoe hebben aangezet om een nieuw product te presenteren, nog immer communautair, nog eenvoudiger en efficiënter, dat direct ook de positie van Coyote als de onbetwistbare marktleider bevestigt. De Nieuwe Coyote werkt op basis van vier principes: steeds meer betrouwbare waarschuwingen, een premium elegant design, een simpel en comfortabel gebruik en een aantal nieuwe exclusieve diensten.

 
1. Toenemend betrouwbare waarschuwingen

 De functie 'betrouwbaarheid van de verkenner' is nog steeds aanwezig en stelt de gebruiker in staat om de best beschikbare informatie te kiezen door de oorsprong van de waarschuwingen te filteren. Ook met betrekking tot de geldende snelheidsbeperking heeft Coyote een oplossing op punt gesteld die het mogelijk maakt om, in geval van twijfel, de overeenkomst tussen de aangeduide snelheid en de reële situatie na te gaan door beroep te doen op zijn meest betrouwbare gebruikers. De Coyote-innovatie staat voor betrouwbare informatie in alle omstandigheden.

2. Een compact en elegant toestel

 De Nieuwe Coyote is een combinatie van eenvoud en elegantie en is 30% slanker dan de Mini Coyote Plus, terwijl het apparaat toch even duurzaam is. Grote zorg werd besteed aan de afwerking, met oog voor detail en het gebruik van hoge kwaliteitsmaterialen, waaronder een plaat in geborsteld aluminium op de achterzijde van het product.

3. Een vereenvoudigd comfortabel gebruik

 - Een leesbare en gepersonaliseerde Coyote. In de kantlijn van een scherm dat bijna 40% groter is geworden en extra helder en anti-reflecterend is, biedt de Nieuwe Coyote de mogelijkheid om het scherm te personaliseren. Dat kan door de grafische weergave te kiezen (thema Klassiek, vergelijkbaar met dat van de Mini Coyote Plus, of het thema Wijzerplaat, dat de lay-out van het dashboard nabootst) en door de beschikbare informatie te kiezen (profiel Essentieel om enkel de onmisbare informatie weer te geven of profiel Expert voor gewaarschuwde gebruikers die alle informatie wensen waaronder de betrouwbaarheid en de afstand van de verkenner en de voorspellingsmodus (informatie over op handen zijnde situaties over een afstand van 30 km).
 
 - Een ergonomische Coyote met meer comfort: stemherkenning, Bluetooth® connectie, een ultra-gevoelig touchscreen... zoveel innovaties die de controle van de functies van de Nieuwe Coyote vergemakkelijken. Op die manier kan de bestuurder geconcentreerd blijven rijden terwijl hij geniet van alle aangeleverde informatie. Als het toestel aanstaat, geschieden de informatie-updates automatisch, een sterk en bekend gegeven van Coyote.

4. Nieuwe exclusieve, intelligente en vernieuwende diensten

 Naast de aankondiging van vaste en mobiele radars maken nieuwe diensten hun debuut:

 - De 'preventie slaperigheid' is gestoeld op de analyse van vier bepaalde criteria: variaties in snelheid en richting, tijd en duur van het traject. De bestuurder wordt ondervraagd om zijn waakzaamheid te testen. Afhankelijk van het antwoord wordt het inlassen van een pauze aangeraden. Vertrouwend op een voorspellingsalgoritme stelt deze nieuwe dienst de Nieuwe Coyote in staat om zijn gebruiker te leren kennen en als gevolg daarvan tijdig de vraag 'Voelt u symptomen van slaperigheid?' te stellen.

 - De 'filemodus' die de bestuurder de mogelijkheid biedt de waarschuwing te ontvangen evenals de duur en oorzaak van de opstopping in realtime dankzij analyse van het verkeer van Coyote-klanten en van informatie afkomstig van de community. De gebruiker is in staat de verkeersopstopping te voorzien, een eventuele vertraging in te schatten en zoals altijd met Coyote, te anticiperen (dienst beschikbaar vanaf november 2012).


"Wij zien het als onze taak om onze reputatie van uitvinder trouw te blijven conform onze marktleiderspositie, maar in het bijzonder in overeenstemming met de verwachtingen van de automobilisten," verklaarde Fabien Pierlot, CEO van Coyote System International. "Met deze nieuwe radarverklikker, die 100% legaal is, leggen wij de lat hoger binnen de sector en daar zijn we erg trots op. Die trots vindt eveneens zijn oorsprong in onze voortdurende wil om aan de weggebruikers meer veiligheid, vertrouwen en sereniteit te bieden. De gebruiker kan hier op rekenen," vervolgt de jonge medeoprichter van het merk.

De Nieuwe Coyote zal vanaf deze maand beschikbaar zijn bij de erkende Coyote verkooppunten en via www.coyotesystems.nl voor een adviesprijs van € 199,- incl. BTW, waarbij een abonnement van vier maanden gratis is inbegrepen.

Abonnementsvormen

 ■Jaarabonnement : € 144,- (1 extra maand aangeboden)

 ■Abonnement 2 jaar : € 250,- (4 extra maanden aangeboden)

 ■Abonnement 3 jaar : € 350,- (4 extra maanden aangeboden)

 ■Abonnement 4 jaar : € 450,- (4 extra maanden aangeboden)

Over Coyote Systems

 Coyote Systems Benelux is de dochtermaatschappij van Coyote System International, opgericht in 2005, dat zich ontwikkeld heeft tot het eerste locatiegebaseerde radarverklikkersysteem om in realtime en in functie van het traject van de automobilist de veranderingen in snelheidsbeperkingen, verkeersinformatie en -hindernissen en de locaties voor vaste en mobiele radars te communiceren.


Coyote heeft tot doel om de informatie en de verkeersveiligheid te bevorderen door het stimuleren van de gebruikers om de wetgeving te respecteren. Coyote Systems is aanwezig in Frankrijk, België, Luxemburg, Nederland, Engeland, Tsjechië, Italië en Spanje en telt een community van ongeveer 1,7 miljoen abonnees. Coyote blijft onbetwist marktleider onder de radar- en verkeersinformatiemelders in realtime in de Benelux.

Coyote Systems, uitvinder en Europees marktleider in interactieve radarverklikkers, behoort volgens Red Herring tot de Top 100 van de meest veelbelovende technologische ondernemingen in Europa.

Meer informatie over de systemen van Coyote is beschikbaar op www.coyotesystems.nl.

No comments:

Post a comment