Wednesday, 26 September 2012

Daniel Uneputty, president van de Hell’s Angels (aD), opent vrijdag, 28 september “De Ark van Noach” in Wijk bij Duurstede


Daniel Uneputty, president van de Hell’s Angels (aD), opent vrijdag, 28 september “De Ark van Noach” in Wijk bij Duurstede.

 
Nieuwe locatie: Vanaf 28 sept t/m 21 okt 2012 komt de Ark naar Wijk bij Duurstede

 
Daniel Uneputty, president van de Hell’s Angels (aD), opent op vrijdag, 28 september 2012 om 10.00 uur samen met de kunstenaars van het Reinaerde Atelier ’t Rondeel “De Ark van Noach” in Wijk bij Duurstede. De Ark van Noach is vanaf eind september weer in Nederland, na een zeer succesvol jaar in de Duitse stad Keulen.

Aad Peters, TV- en theaterproducent, heeft de oude Ark van Johan Huibers aangekocht en omgebouwd op het eerste drijvende Bijbelse themapark in Europa.

De president van de Hell’s Angels, (aD) zal dan eveneens de kunst expositie openen van de artiesten die werken in het Reinaerde Kunstatelier‚ ‘t Rondeel van Outsider Art Galerie en Kunstuitleen. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking en met een psychiatrische achtergrond.

 De ‘Ark’ heeft verschillende Bijbelverhalen aan boord.
Eén van deze is het verhaal van de dieren die twee aan twee naar de Ark van Noach kwamen.
Veel mensen weten niet dat er één paar onreine en zeven paar reine dieren naar de Ark kwamen. Iedereen was welkom op de Ark.

Bron: de Verhalenark. www.verhalenark.nl
Foto Ark: De Verhalenark
Foto Daniel ‘Unu’ Uneputty: Onno “Berserk“ Wieringa – www.madnessphotography.nl

No comments:

Post a comment