Wednesday, 26 September 2012

Blom Motoren in Leusden beste Triumph dealer van Nederland


Blom Motoren in Leusden beste Triumph dealer van Nederland

De bovenstaande kop van dit bericht lijkt wat pretentieus, maar met de verkiezing tot “Best Overall Dealer in 2012 in Holland” dekt hij voor Triumph Motorcycles dealer Blom Motoren in Leusden (bij Amersfoort) wel precies de lading. Jan van Hoevelaak, verkoper bij Blom Motoren, nam in het hoofdkwartier van Triumph Motorcycles in Hinckley (Groot BrittaniĆ«) dan ook met gepaste trots namens het hele familiebedrijf deze prestigieuze award in ontvangst

 
De Best Overall Dealer Award werd uitgereikt wegens de hoogste verkoopcijfers in Nederland van zowel motorfietsen, kleding als accessoires. Nou zijn dergelijke cijfers voor Hans en Jolanda Blom nooit zaligmakend geweest, maar is dit toch wel een bekroning op hun werk. Hans Blom: ”Deze Award is namelijk een direct gevolg van de andere awards die we al kregen. In 2007 zijn we hier in Leusden begonnen en kregen we gelijk al de prijs voor “Best New Dealer”. In 2008 waren we ‘CSI topscorer”, een prijs waarmee bedoeld wordt dat onze winkel en werkplaats precies de uitstraling heeft zoals Triumph Motorcycles dat bedoeld heeft. In 2011 volgde de “Dealer of the Year” award, een keuze van de importeur. Allemaal leuk en aardig, maar het gaat ons om de klanten. Dat we nu Best Overall Dealer in 2012 in Holland zijn geworden is eigenlijk de mooiste prijs, want die wordt uiteindelijk bepaald door de klanten die ons hebben uitgekozen om motoren, kleding of accessoires uit te kiezen. Dit is dan ook de mooiste prijs van allemaal.

Verkoper Jan van Hoevelaak ontving de prijs tijdens de technische training voor het allernieuwste Triumph model, de machtige Trophy 1200 toermotor. Blom daarover: “Die Trophy is echt een geweldige toermachine, supercompleet en echt helemaal top-of-the bill. Het is ook mooi om te zien hoe Triumph in deze tijd volop nieuwe modellen blijft ontwikkelen, stilstand is immers achteruitgang. Daar komt bij dat we als dealer die alleen Triumph’s verkoopt, zien dat mensen steeds meer gaan voor passie en liefde voor een merk. Vandaar ook dat wij het beter doen dan de enorm grote dealers die heel veel verschillende merken hebben. Nee, bij ons is het alles Triumph wat de klok slaat!


 

 

No comments:

Post a comment