Monday, 20 August 2012

110 jaar Triumph wordt bij Blom Motoren groots gevierd!


110 jaar Triumph wordt bij Blom Motoren groots gevierd!


Triumph Motorcycles lanceert een speciale editie van de Bonneville T100 als kick-off van haar 110e verjaardag. De ‘110th Anniversary Special Bonneville T100’ is geïnspireerd op het klassieke No.1 model uit 1902. Deze afkomst wordt op de zijcovers benadrukt met een klassiek wapenschild, gebaseerd op de tankbadges uit die tijd.

De nostalgische aantrekkingskracht van deze unieke T100 wordt verder vergroot door een retro- geïnspireerde Two-Tone kleurstelling van Brooklands Green en Aluminum Silver, in combinatie met zwarte spatborden zoals op de originele motorfiets.
Met de Brooklands Green kleurstelling herdenkt Triumph haar eerste overwinning tijdens een race op het beroemde Brooklands circuit in 1908. Daarnaast refereert het Aluminum Silver aan de Britse pioniersgeest in de vooroorlogse jaren. Het opvallende wapen op de zijpanelen is een gewijzigde versie van het originele wapen van de Britse koning, waarmee Triumph eer bewijst aan de Britse koningin in haar jubileumjaar 2012. De drie stippen die aan het oorspronkelijke ontwerp zijn toegevoegd verwijzen naar de historische fabriekslocaties van Triumph Motorcycles van de laatste 110 jaar; Coventry, Meriden en Hinckley.


Er worden slechts 1000 stuks gemaakt van de Limited Edition Bonneville.

Naast de prachtige Bonneville heeft Blom ook veel andere 110 Anniversary gadgets in haar Triumph World Store, zoals sleutelhangers, speldjes, T-shirts en dergelijke.

Het complete assortiment Triumph motoren, onderdelen, accessoires en kleding is allemaal verkrijgbaar in de Blom Motoren Triumph World Store te Leusden www.blommotoren.nl  tel. 033-463 5449 

  

No comments:

Post a Comment