Friday, 20 July 2012

Oproep ROTS voor Harleydag Tilburg 26 augustus 2012

Bericht van Rots

“Motor vrienden,

in navolging van 5 mei in Nieuwegein en 8 juli in Gouda, staat het volgende weer op het programma.
De afgelasting van een treffen in Tilburg was voor ons aanleiding om weer een beroep te doen op alle rijders van Nederland.


Ondanks alle goede berichten in de media omtrent de afgelopen evenementen die wel goed gegaan zijn er toch gemeenten die het nodig vinden om enkele af te gelasten.

Nu het openbaar ministerie ziet dat het totaal geen zin heeft om de afgelastingen door te zetten (vanwege de zoals altijd goede afloop in de diverse steden de afgelopen weken)  kwam er weer een nieuw offensief vanaf het OM. Verbied het dragen van colors en of vestjes in de binnenstad omdat de mensen zich geïntimideerd voelen. Waar al snel een antwoord retour kwam van de raad van Burgemeesters dat het OM dit zelf maar moest gaan doen.

De burgemeesters zien het natuurlijk ook dat zij een evenement aflasten en dat 5 km verderop er wel een vergunning wordt afgegeven en daar een superdag gedraaid wordt voor de gehele gemeenschap. De burgers komen en gaan en kijken hun ogen uit naar al de motoren en diversiteit aan mensen die op deze dagen langskomen, zij zullen dit niet snel zien op een Golf toernooi binnen hun gemeente grenzen.

Hoe men het blijft verkopen dat er betrouwbare informatie is binnen gekomen van mogelijke ongeregeldheden is voor velen een raadsel, en ik durf dan ook te zeggen dat dit een LEUGEN is. In de pers lezen we dan, de burgemeester heeft op advies van de politie het besluit genomen om het evenement niet door te laten gaan. Om redenen dat de politie uit betrouwbare bron vernomen heeft dat er de mogelijkheid bestaat er ongeregeldheden kunnen plaatsvinden. Maar spreek je de agenten erop aan dan hebben ze geen idee waarom het niet doorgaat, want er is in het verleden nooit iets gebeurd. Zij doen dit in opdracht van hun Burgemeester die deze verordening uitgeeft, en die doet dit weer op advies van Justitie of het OM. Die met deze hetze begonnen is. Dan hebben zij ook nog eens een spreekbuis in de media en kijk aan, het plaatje is compleet.

Wanneer Dhr. Gerlof Leistra van Elsevier teksten de wereld in gooit, wordt dit door vele media als waarheid opgenomen in hun medium, en wij lezen dit als zijnde de waarheid en geloven ook onze Burgervaders deze onzin en trekken ze op het laatste moment de stekker uit ONZE evenementen.

Wij van Rots-dhc nemen stelling tegen het demoniseren van een grote groep motorrijders ongeacht welke kleur, afkomst, rang, of stand.Op 5 mei hebben we met een groot aantal rijders laten zien dat in Nederland een flink aantal rijders hebben kunnen mobiliseren, en naar blijkt moeten we dat nogmaals doen.


Op 8 Juli is episode 2 geweest met een zeer matige opkomst, mede door het slechte weer en te weinig tijd voor een grote opzet.

Beste Motorvrienden, laten we op 26 augustus zien dat we één zijn en rijd met ons mee naar Tilburg om daar een bakkie te doen. Ook hier kunnen wij niet meer organiseren dan afgelopen 5 mei, dus geen stands, bands of beer.

Volg onze berichten op het internet en kom in grote getale zoals op 5 mei. Geef dit bericht door aan alles wat rijdt en deel deze info op heel het internet.”

Biker Grtz,
www.rots-dhc.nl

No comments:

Post a Comment