Tuesday, 17 July 2012

AGV inruilactie: 20 % korting op ALLE helmen

AGV inruilactie: 20 % korting op ALLE helmen


AGV geeft bij inruil van je oude helm 20% korting op het gehele assortiment. De wereldwijde actie heeft als naam “Start again with renewed safety” en loopt nog tot 31 augustus 2012. De actie geldt voor de inruil van helmen van alle merken. De Nederlandse website motorhelmetsonline.com is officieel dealer van AGV, zodoende zijn alle AGV-modellen direct uit voorraad leverbaar. We hebben een handige manier om de inruil te regelen, het pakken van die korting kost dus geen enkele moeite!


Dit jaar bestaat AGV inmiddels al weer 65 jaar. Speciaal voor deze gelegenheid is er een K3 Limited Edition uitgebracht in een zeer beperkte oplage van slechts 2500 stuks wereldwijd. Motorhelmetsonline.com  kan deze unieke helm direct uit voorraad leveren voor de waanzinnige actieprijs van €199,-. De voorraad is natuurlijk erg beperkt, zorg dus dat je er snel bij bent!

AGV is het merk van wegracecoureur Valentino Rossi, maar ook van topcoureurs Pol Espargaro, Andrea Iannone , Claudio Corti, Luis Salom en nog vele anderen. Daarnaast vertrouwen ook toppers uit de motorcross, zoals Travis Pastrana, MX1-coureur Davide Phillippaerts en zijn collega Gautier Paulin op de ideale combinatie van bescherming, draagcomfort en stijl. Door de AGV actie zijn er bij motorhelmetsonline.com al Rossi helmen te koop vanaf 175 euro, maar natuurlijk zijn ook alle andere AGV helmen in vrijwel alle kleuren, soorten en maten wel heel goedkoop.

Motorhelmetsonline.com is als officieel AGV-dealer de betrouwbare partner om goedkoop, makkelijk en snel een nieuwe helm aan te schaffen. U kunt betrouwbaar betalen met Ideal, of door overschrijving per bank. We leveren daarna snel en hebben een helder “geen gezeur” retourbeleid, zo is online kopen de ideale manier om een nieuwe helm te scoren!

Bron: www.motorhelmetsonline.com

No comments:

Post a comment