Friday, 4 May 2012

Morgen, 5 Mei 2012, is de Bevrijdingsrit.

Motorrijden is Vrijheid!

Morgen, 5 Mei 2012, is de Bevrijdingsrit.

 Aan de 683.050 motorrijders in Nederland, nieuws van ROTS over de bevrijdingsrit op 5 Mei 2012.


 "We zijn aan het begin van het seizoen en hebben als afsluiting van vorig jaar de protestbijeenkomst op het Waterlooplein in Amsterdam gehad. Waar we met een kleine 800 man vertegenwoordigd waren. Dit was een mooie dag, die zoals gewoonlijk zonder slag of stoot verlopen is. En Nederland heeft kunnen zien dat daar een heleboel vreedzame motorliefhebbers zijn samengekomen. Zoals het er naar uitziet gaan we voor dit komende seizoen dezelfde kant uit als afgelopen jaar en daar moet, denken wij, iets aan gedaan worden!

Nu we inmiddels een aantal maanden bezig zijn, hebben we al heel wat losgemaakt in ons kleine landje. De berichten stromen binnen en de animo blijkt groter dan verwacht. Het is denk ik voor iedereen duidelijk waar deze rit omgaat en heeft het geen verdere uitleg nodig over het waarom we deze rit gaan rijden. We zullen er hier op deze pagina dan ook geen verdere uitleg aan geven, mede om reden dat iedereen zijn eigen interpretatie heeft over het fenomeen “afgelastingen”. Laat het zo zijn dat iedereen die meerijdt het niet eens is met de afgelastingen en wie thuis blijft gewoon geen zin heeft of het met ons oneens is.

Voor we hier verdere informatie gaan geven, moeten we eerst wat uit de lucht halen.

Dit initiatief is genomen door een stel ONAFHANKELIJKE motorrijders die het nodig vonden dit om bekende redenen op te werpen. Binnen deze groep zitten geen leden van welke MC en/of color club dan ook en deze staan hier geheel buiten. Natuurlijk zullen er mensen zijn die het tegendeel beweren maar wij kunnen jullie met 100% zekerheid melden dat dit niet het geval is. Wij zijn vanuit een clubje deze rit begonnen genaamd ROTS wat staat voor Riders on the Storm, en wij zijn dus geen MC.

Binnenskamers hebben wij 5 mei 2012 in grote lijnen bedacht en aan de meeste clubs zijn berichten gezonden in de hoop dat deze de anderen ook zou gaan berichten. Door ons zijn ca. 100 mails verzonden. Er zijn meerdere meetings geweest met vertegenwoordigers van clubs en hebben er zich ook anderen aangemeld vanuit het hele land. Voor wat betreft de opstaprit; Ook hier is denken wij niet veel uitleg voor nodig, er gaan een aantal road captains de baan op en op vaste verzamelplaatsen zullen alle rijders op een bepaald tijdstip aan kunnen haken. De groep zal dan ook naarmate de rit vordert groeien en groeien. Er zullen zes hoofdlijnen zijn vanuit elke hoek van Nederland. Het kan dus zijn dat jullie een klein stukje om moeten rijden om bij een opstapplek te komen maar dit kan niet anders.

Je kunt natuurlijk ook op jezelf gaan rijden en de emotie missen, ook dit behoort tot je eigen beslissing. Vergeet niet dat alleen de Road Captains de uiteindelijke centrale verzamelplaats weten en het zou zonde zijn als je er niet bij bent."

Tot Morgen ! Zorg dat je erbij bent !reacties kun je sturen aan: info@ROTS-DHC.nl

Info over de Bevrijdingsrit vindt je op www.rots-dhc.nl

No comments:

Post a Comment