Thursday, 3 May 2012

5 mei Bevrijdingsrit

5 mei Bevrijdingsrit


BELANGRIJKE MEDEDELING

"In goed onderling overleg met diverse instanties hebben wij van ROTS besloten dat we op de centrale verzamelplaats blijven. We verwachten aanzienlijk meer motoren dan ooit verwacht, wat op zich natuurlijk geweldig is.

De Road Captains vangen iedereen op vanaf de aanrijroute en zullen de groep begeleiden naar de laatste verzamelplaats. De voorgenomen rit rondom Utrecht leidt mogelijk tot zeer gevaarlijke verkeerssituaties. Daarom hebben wij met KLPD en Gemeente Politie afgesproken dat we geen rondrit gaan maken. Dit voor ieders veiligheid!!!

Om deze route te rijden zal door alle op de eindpunten verzamelde motorrijders toch de ring Utrecht genomen moeten worden. Uitgaande van een zeer hoge opkomst zal dit leiden tot een grote oversteek die min of meer gelijk is aan een gezamenlijke rit, alleen dan in groepen verdeeld.Wij willen graag dat iedere deelnemer aan deze Bevrijdingsrit een plezierige -en onvergetelijke dag beleefd en dat we samen ons statement "de betutteling van de overheid" uitdragen.
Na afloop dien je in kleine groepjes de terrein te verlaten, zodat de overige verkeersdeelnemers geen extreme hinder ondervinden.

Wij hopen op ieders begrip!

We gaan er, met elkaar, een geslaagde 5 mei Bevrijdingsmeeting van maken."                            BE THERE!


http://www.rots-dhc.nl/


No comments:

Post a comment