Friday, 6 April 2012

Prijswinnaars H-D en JD Paaspop actie

Prijswinnaars H-D en JD Paaspop actie

Vanavond is het driedaagse festival Paaspop 2012 begonnen. Harley-Davidson en Jack Daniel’s organiseerden hiervoor eerder een Facebook-actie waarin deelnemers kans maakten op een unieke Harley-Davidson-ervaring: veilig achterop op een stoere Harley-Davidson naar Paaspop, tot aan de Jack Stage! 


Paaspop is traditioneel gezien de opening van het Nederlandse festivalseizoen en vindt plaats in het Noord-Brabantse Schijndel. Whiskymerk Jack Daniel’s is sponsor van het evenement met een eigen Jack Stage en line-up. Harley-Davidson en Jack Daniel’s sloegen de handen ineen om een selecte groep prijswinnaars een onvergetelijke dag te laten beleven.


 Jack Daniel’s en Harley-Davidson hebben allebei Amerikaanse roots en zijn in de afgelopen honderd jaar echte iconen geworden. De bekendheid van de merken gaat dan ook veel verder dan alleen producten. Beide merken delen universele waarden, zoals eigenzinnigheid, creativiteit en een gevoel van saamhorigheid. Kwaliteit en verantwoordelijkheid staan voor Jack Daniel’s en Harley-Davidson centraal. In de samenwerking besteden de merken uiteraard aandacht aan het vergroten van de bewustwording dat alcohol en (motor)rijden niet samengaan. Daarom ontvangen de prijswinnaars voor de terugreis een treinkaartje naar hun woonplaats.

No comments:

Post a comment