Saturday, 7 April 2012

Nikwax TX.Direct ‘Wash-in’ bij HOCO Parts

Vernieuwd wasmiddel: Nikwax TX.Direct ‘Wash-in’

Nikwax, de marktleider in milieuvriendelijke en veilige impregneermiddelen, heeft een van haar topproducten vernieuwd. Vanaf heden is er een verbeterde versie beschikbaar van de TX.Direct ‘Wash-in’!

Speciaal voor gebruikers van textiele motorkleding heeft Nikwax de formule verbeterd van haar topproduct: TX.Direct ‘Wash-in’. Het wasmiddel is voorzien van een nieuwe formule(11.1), welke textiele kleding grondig impregneert waardoor de jas tot 5 maal langer waterafstotend blijft, zonder aantasting van de ademende eigenschappen. 

Prijzen
Een fles van 400 ml TX.Direct ‘Wash-in’ kost  € 16,49 (NL) / € 16,99 (BE) en is te bestellen via de beter gesorteerde motorzaken. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Kijk voor meer informatie op www.hocoparts.com of op www.facebook.com/hocopartsnews 'Like' Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Over Nikwax:
Het Britse Nikwax, opgericht in 1977, is reeds jaren marktleider in milieuvriendelijke veilige was- en impregneermiddelen die de levensduur van (technische) outdoorkleding en schoenen verlengen. Nikwax gebruikt formules met een maximaal effect, minimale aanslag op het milieu en promoot duurzaamheid. Nikwax maakt geen gebruik van spuitbussen of chemische oplosmiddelen. Alle producten zijn vrij van fluorchemische bestanddelen, afgeleid van natuurlijke grondstoffen, proefdiervrij en biologisch afbreekbaar. De ‘groene’ producten van Nikwax hebben al diverse onderscheidingen gekregen, waaronder de prestigieuze Queens award (2x), de Sunday Times Best Green Award (2010 en 2011), the Green Apple Award en de Outdoor Industry Award 2011.

Tevens is er met de TX.Direct zelfs al een prijs gewonnen! Nikwax ging in Duitsland aan de haal met ‘beste Industrie Award ‘ en werd uitgeroepen tot winnaar met het beste waterafstotend product.

No comments:

Post a comment