Monday, 2 April 2012

Moto's Maes eerste Belgische dealer Victory Motorcycles

Moto's Maes in Menen eerste Belgische dealer van Victory Motorcycles
Open Deur Dagen op 7, 8 en 9 april 2012

Moto's Maes in Menen eerste Belgische dealer van Victory Motorcycles
Moto's Maes in Menen is de eerste dealer van Victory Motorcycles in België. Ter ere daarvan houdt de gerenommeerde dealer Open Deur Dagen op 7, 8 en 9 april aanstaande. Liefhebbers van volbloed Amerikaanse motorfietsen kunnen dan tien gloednieuwe modellen bewonderen en kennismaken met het personeel van het 65 jaar oude bedrijf.

Voor het eerst is het illustere motormerk Victory Motorcycles verkrijgbaar in België. 'We zijn ontzettend trots op het binnenhalen van dit eigenzinnige merk', vertelt Eric Maes, de eigenaar van Moto's Maes. 'Liefhebbers van deze bijzondere motoren moesten voorheen naar Frankrijk, Duitsland of zelfs Engeland om er een te kunnen kopen. Dat de animo groot is, blijkt wel uit het feit dat we nog vóór onze officiële opening op maandag 2 april al vijf motoren hebben verkocht. Het merk slaat dus echt aan.'


Accessoires en motorkleding
Klanten kunnen bij Moto's Maes terecht voor meer dan alleen de nieuwe Victory-motoren. Eric Maes: 'Als officiële dealer verkopen we ook de uitgebreide lijn accessoires waarmee klanten hun Victory verregaand kunnen customizen. Met de stoere motorkleding van Victory is het plaatje dan helemaal compleet.'

Bezoekers van de Open Deur Dagen zijn op 7, 8 en 9 april van 10.00 tot 18.00 van harte welkom bij Moto's Maes om met alle facetten van Victory Motorcycles kennis te maken.

Over Victory Motorcycles
Eigenzinnig, klassiek en volbloed-Amerikaans: dat is een Victory-motorfiets. Het op 4 juli 1989 opgerichte Victory Motorcycles startte met de ontwikkeling van onvervalste cruisers en toermotoren, en groeide uit tot een merk van en voor gepassioneerde motorrijders.
Het modellengamma van Victory bestaat uit een breed aanbod Touring- en Cruiser-motoren, stuk voor stuk met een unieke styling en voorzien van een Freedom V-Twin 106 Cubic Inch-motor.
Victory Motorcycles is onderdeel van het gerenommeerde moederbedrijf Polaris, dat in april 2011 's werelds meest iconische motormerk Indian Motorcycles overnam.No comments:

Post a comment