Thursday, 5 April 2012

Harley-Davidson Rotterdam opent begin van de zomer

 Harley-Davidson Rotterdam opent begin van de zomer zijn deuren

Persbericht: Nieuw Authorized Dealership ‘Harley-Davidson Rotterdam’ opent begin van de zomer zijn deuren


Rijswijk (NL), 5 april 2012 – De regio Rotterdam is binnenkort een nieuw Authorized Harley-Davidson Dealership rijker. Het betreft een familiebedrijf met Ed en Ron de Graaf aan het roer. De twee broers zijn nieuw in de Harley-wereld en zeer gepassioneerd over het merk. Beide heren zijn rasechte Rotterdammers en zeer bekend met de omgeving en haar motorrijders.

Het Dealership zal gevestigd worden aan de 1e Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. De gebroeders De Graaf verwachten in mei 2012 hun werkplaats te kunnen openen en in juni 2012 volledig te kunnen opengaan.

Het pand is te zien vanaf de snelweg A20, afslag 17. Het betreft een mooie, centrale locatie voor hun rayon: regio Rotterdam. Het is een ruim pand met een groot buitenterrein voor veel parkeergelegenheid.

De gebroeders De Graaf zijn zeer gedreven een frisse wind door de regio te laten waaien, waarbij de overduidelijke boodschap is dat iedere Harley-liefhebber in de regio Rotterdam welkom is. Ze zijn nieuw in de Harley-wereld en nodigen iedereen uit samen met hen dit avontuur aan te gaan. “De koffie staat klaar voor alle motorliefhebbers”, aldus de gebroeders. “Wij zijn enorm trots om weer plaats te mogen geven aan een officieel dealership, waar alle Harley-rijders en -liefhebbers terechtkunnen voor aanschaf, onderhoud en de gezellige sfeer van het merk Harley-Davidson.”

Na twee jaar zonder Authorized Dealer in de regio Rotterdam is Harley-Davidson Benelux meer dan verheugd dit nieuws te kunnen brengen. “Met de komst van Ed en Ron de Graaf zijn we ervan overtuigd dat deze zeer gedreven, no-nonsensemannen een geweldig mooi Dealership gaan neerzetten voor de regio Rotterdam”, aldus Roy Bowring, Dealer Development Manager bij Harley-Davidson Benelux.

De heren De Graaf hebben veel in petto en hopen zo snel mogelijk de deuren te kunnen openen. Binnenkort meer informatie op: www.harleydavidsonrotterdam.nl


No comments:

Post a comment