Monday, 2 April 2012

H-D introduceert Spring Motorclothes Collection

H-D introduceert Spring Motorclothes Collection

Rijswijk, 2 april 2012 - Het is bijna lente, dus de motoren komen weer tevoorschijn uit de garage. Zoals altijd betekent dit dat Harley-Davidson motorrijders en -liefhebbers voorziet van een uitgebreide nieuwe seizoenskledingcollectie. De Spring collectie biedt dit jaar zeer veel keus voor zowel mannen als vrouwen en combineert daarbij functionaliteit en stijl. Uiteraard willen motorrijders er ook goed uitzien als zij niet op de motor zitten en ook daar is aan gedacht.

Men's Spring Collection
De lentecollectie voor mannen krijgt motorliefhebbers 'back on the road'. De collectie omvat een zeer diverse mix aan kleding in verschillende kleuren. Daarbij is er naast de motorkleding uiteraard ook weer veel aandacht besteed aan de vrijetijdskleding.

Jassen
 Het Trenton Leather Jacket is praktisch en chique met klassieke details zoals een metalen badge op de linkerborst, zakken met ritssluiting en manchetten. Lichaamsbeschermende stukken op de ellebogen en schouders bieden extra bescherming voor de motorrijder.

Het S.W.A.T Leather Jacket beschikt over reflecterend materiaal van 3M Scotchlite op de borst en rug. Daarnaast is de jas voorzien van inzetstukken van stretchstof met aanpasbare bandjes met gespen voor een goede pasvorm. De geperforeerde leren stukken op borst, rug en onderarm zorgen voor maximale luchtdoorvoer, waardoor de drager altijd koel blijft.

Het S.W.A.T Functional Jacket is ideaal voor motorrijders die iets anders willen dan leer. Dit jack biedt superieure zichtbaarheid en lichaamsbescherming. Daarnaast zorgt de afneembare en waterbestendige lange mouwvoering voor volledige temperatuurcontrole.

Handschoenen
 Handschoenen zijn een essentieel onderdeel van de motoruitrusting. De Full-Finger Leather Gloves en S.W.A.T Full-Finger Gloves zijn gemaakt van echt leer en zijn voorzien van een tricotvoering, met gel gevulde handpalmen en aanpasbare polsgespen.Women's Spring Collection: Jassen
Het authentieke Dash Leather Jacket heeft openingen aan de voor- en achterzijde om de motorrijder koel te houden bij warm weer. Daarnaast bieden de lichaamsbeschermende stukken de bestuurder extra veiligheid.

Een alternatief voor leer is de Miss Enthusiast Functional Jacket. Deze jas is volledig waterbestendig en beschermt tegen lentebuien. Openingen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een maximale luchtdoorvoer en de CE protectoren voor extra bescherming.

Het Chic Mesh and Leather Jacket is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De gaasstukken zorgen voor een maximale luchtdoorvoer en zien er tegelijkertijd elegant uit.

Handschoenen
Veel aandacht voor detail bij de Misty Willow Full-Finger Gloves, gemaakt van echt leer met tricotvoering. Ze zijn voorzien van met gel gevulde handpalmen en een anti-slip-grip. De elastische polssluiting garandeert een perfecte pasvorm.

No comments:

Post a comment