Monday, 2 April 2012

H-D introduceert Amerikaanse outdoor-look

H-D introduceert Amerikaanse outdoor-look


Rijswijk, 2 april 2012 - Laat deze lente je stoere kant zien met de kleding van de nieuwe 'Spring'-collectie van Harley-Davidson. De items in deze vrijetijdskledinglijn bieden je een authentieke Amerikaanse outdoor-look met grote ruitendesigns in bijzonder frisse kleuren. Of kies voor een stoer leather jacket en dito motorboots. De nieuwe kledinglijn - voor mannen en vrouwen - is verkrijgbaar bij de verschillende Harley-Davidson-winkels. Kom langs en laat je verrassen, ook als je (nog) geen motorrijbewijs hebt.

Voor zelfbewuste vrouwen is het Woven Plaid with Back Graphic-shirt een bijzondere keus. Dit is een shirt met korte mouwen en een prachtige Harley-Davidson-afbeelding op de achterzijde. Zo zie je er komende lente stoer uit, ook zonder motor. Je kunt ook kiezen voor het Woven with Back Graphic-shirt zonder plaid. De stijlvolle, gedrukte afbeeldingen en de extra korte mouwen maken dit tot een must-have voor iedere zelfbewuste vrouw.

Jeans en lederen riem
Verder draag je als vrouw de originele Harley-Davidson-jeans van de 'Spring' Collection, zoals de Contoured Boot Cut Jeans with Embellished Back Pockets. Deze strakke jeans met voorgevormde heup is voorzien van prachtig geborduurde afbeeldingen op de achterzakken. Op de binnenkant van de tailleband staat een geborduurd Harley-Davidson-logo. Geef een ultieme finishing touch aan je outfit met de Leather Belt with Rhinestone Buckle: een riem van echt leer met geborduurde afbeeldingen en kristallen 'bling' op de gesp.

Men's Collection
Voor mannen biedt Harley-Davidson deze lente onder meer het honderd procent katoenen Plaid Woven-shirt. Dit overhemd met geborduurde Harley-Davidson-afbeeldingen op de linkerborst en de rechterzoom geeft iedere man dat onafhankelijke motorrijgevoel. Dit versterkt hij verder met een Raw Edge Baseball Cap op zijn hoofd. Deze pet is gemaakt van gewassen katoen en bevat het geborduurde logo op de voor- en achterzijde.


No comments:

Post a comment