Tuesday, 27 March 2012

SENA SMH5 Bluetooth headset:meest uitgebreide instap communicatieset

SENA SMH5 Bluetooth headset:meest uitgebreide instap communicatieset

Barneveld, 27 maart 2012
SENA SMH5: Toegankelijke motorcommunicatie
Sena vertegenwoordigt, met de SMH10, al enige tijd de top op het gebied van Bluetooth communicatiesets in motorland. En nu komt Sena met de SMH5, het meest complete instapmodel voor scooter en motorrijders.

SMH5 Instapmodel met enorm veel mogelijkheden
De Sena SMH5 is een Bluetooth stereo communicatieset, met een brede range aan mogelijkheden. De SMH5 kan gebruikt worden voor:

            -Telefoon/Navigatie systemen/Audio systemen
            -Intercom gebruik tussen rijder en passagier
            -Intercom tussen rijders onderling

Het nieuwste Bluetooth V3 en AVRCP/A2DP protocol en de ruisonderdrukking met “windruis”-eliminatie staan garant voor een feilloze, draadloze verbinding met uitmuntende geluidskwaliteit.


‘Jog Dial’
Alle functies zijn eenvoudig te bedienen via de unieke ‘Jog Dial’. Met deze grote, gemakkelijk te bedienen, knop kunnen alle functies van de headset op intuïtieve wijze worden aangestuurd, eenvoudig door te draaien en te klikken. De batterij status van de unit wordt middels de speakers doorgegeven.

Krachtige accu
De ingebouwde lithium-polymeer accu heeft genoeg power voor 10 uur gesprekstijd  of 7 dagen stand-by. De SMH5 wordt geleverd met ‘Boom type’ microfoon, maar een inbouwmicrofoon is leverbaar als accessoire. Hierdoor is de SMH5 geschikt voor elk type helm. Meer specificaties op www.Senabluetooth.com.Prijzen
De Sena SMH5 is te bestellen via de beter gesorteerde motorzaken en is verkrijgbaar in een kit voor ‘Solo’-rijders of een ‘Dual’ kit voor rijder en passagier. De Solo kit kost € 119,- (NL) en
€ 121,00 (BE), de Dual kit kost  € 230,00 (NL) en € 234,- (BE). Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Vanaf medio april 2012 zal de SMH5 leverbaar zijn bij de dealer.
Kijk voor meer informatie op www.hocoparts.com of op www.facebook.com/hocopartsnews 'Like' Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

SENA SMH5: Toegankelijke motorcommunicatie
De Sena SMH5 Bluetooth communicatieset in het kort:
         Koppelen met telefoon, mp3, navigatie en als intercom
         Bike-to-Bike intercom tot 4 personen (max 400meter)
         Elektronische ruisonderdrukking met ‘windruis’-eliminatie
         ‘Jog Dial’ bediening
         Laden tijdens rijden
         Nieuwste Bluetooth V3.0 protocol
         Firmware updaten mogelijk
         2 jaar garantie
         Single set slechts € 119,- (NL) / € 121,- BE) inclusief BTW
No comments:

Post a comment