Thursday, 8 March 2012

Regenkleding bij Pietersen US Cars & Bikes

Hou het droog!

Regenkleding bij Pietersen US Cars & BikesHet is helaas niet altijd zonnig en droog in ons land. Goede 100% waterdichte regenkleding op de motor is daarom onmisbaar.

Pietersen US Cars & Bikes heeft voor u een selectie regenoveralls, verkrijgbaar in de maten S t/m XL en al vanaf € 39,95. De regenbroeken zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XL vanaf slechts € 27,95. Deze unisex modellen kunt u over gewone motorkleding aantrekken. Door de getapete naden en een reflecterende streep biedt deze kleding optimale bescherming en veiligheid.

TIP: Belangrijk bij het aanschaffen van regenkleding voor op de motor is dat het goed aansluit, zodat het niet kapot gaat door het klapperen in de wind. Voor volledige waterdichtheid zijn getapete naden de beste oplossing. Regenkleding moet ook makkelijk aan en uit te trekken zijn, dit bevordert het draagcomfort, maar ook de levensduur van de kleding. Bij slecht zittende kleding komt door schuren en wrijving eerder slijtage voor. Bij een regenbroek is een verticale rits langs de pijp erg handig.

Kijk voor meer info op pietersen.us

No comments:

Post a comment