Sunday, 4 March 2012

Harley-Davidson Fraussen naar Genk verhuisd

Harley-Davidson Fraussen is naar Genk verhuisd

Yes, we’re Open!


Piet Fraussen, eigenaar van H-D Fraussen wist in slechts anderhalf jaar tijd een compleet fabriekspand om te toveren in een splinternieuwe zaak waar elke Harley-Davidson rijder zich ongetwijfeld thuis zal voelen.

Fraussen vertelt; ”Ik wist al gelijk hoe het interieur er uit moest gaan zien: ‘KISS”, oftewel  Keep It Stupid Simple.” Piet heeft het gehele ontwerp zelf uitgedacht en gerealiseerd. Ruim anderhalf jaar lang is door het team keihard gewerkt. Er is geen enkele concessie gedaan, alles werd precies zoals Piet Fraussen het wilde en opvallend is het gebruik van oude containers in het pand. Daar zijn enkele magazijnen en kantoren in ondergebracht, delen van de zijkanten fungeren als bekleding van de balies en hiermee is een heel aparte look verkregen die het ´industriële´ nog eens benadrukt. Denk echter niet dat het een enorm kaal, doods aandoend betonnen bedrijfsgebouw is geworden waar geen sfeer of warmte in zit, integendeel, veel hout en warme kleuren zoals bakstenen wanden zijn verwerkt in de zaak, waardoor deze gezelligheid en warmte uitstraalt.

De zaak heeft een moderne opzet wat service en openingstijden betreft: “Het is een 7/7 Concept Store,” aldus Piet, “Mensen kunnen hier zeven dagen per week terecht. Je staat dus nooit voor een dichte deur. De zaak, gevestigd aan de Bosdel in Genk, is gevestigd in een oud fabriekspand. De sfeer ‘van vroeger’ is nog steeds aanwezig. Licht en ruim van opzet is deze, misschien wel grootste Harley-Davidson Dealer van Europa, die door de juiste balans qua indeling groot oogt maar tegelijkertijd gezellig aandoet. De winkel is maar liefst 5.000 vierkante meter groot.

Binnenkort wordt de datum van de officiële opening van Harley-Davidson Fraussen bekend gemaakt, maar je bent al welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe zaak:
Harley-Davidson Fraussen                                                                                                                 Bosdel 49                             
3600 Genk, België  www.hdfraussen.com info@hdfraussen.com

No comments:

Post a comment