Thursday, 22 March 2012

H-D en Jack Daniel's op Paaspop

Beleef Paaspop met Jack Daniel's en Harley-Davidson

Unieke samenwerking tussen twee Amerikaanse iconen

Paaspop is traditioneel gezien de opening van het Nederlandse festivalseizoen en vindt plaats in het Noord-Brabantse Schijndel. Whiskymerk Jack Daniel's is sponsor van het evenement met een eigen Jack Stage en line-up. Samen met Harley-Davidson slaat Jack Daniel's de handen ineen om een selecte groep prijswinnaars een onvergetelijke dag te laten beleven.


Voorafgaand aan Paaspop organiseren Harley-Davidson en Jack Daniel's een actie via Facebook. Deelnemers maken direct kans op een unieke Harley-Davidson experience: de winnaars worden op 6 april 2012 opgehaald op een stoere Harley-Davidson en veilig afgezet bij het festivalterrein van Paaspop, waar het feest dan kan losbarsten. Voor de terugweg stelt Jack Daniel's treinkaarten beschikbaar.


Jack Daniel's en Harley-Davidson hebben allebei Amerikaanse roots en zijn in de afgelopen honderd jaar iconen geworden. De bekendheid van de merken gaat veel verder dan alleen hun producten. Beide merken delen universele waarden, zoals eigenzinnigheid, creativiteit en een gevoel van saamhorigheid. Kwaliteit en verantwoordelijkheid staan voor Jack Daniel's en Harley-Davidson centraal. In de samenwerking besteden de merken uiteraard aandacht aan het vergroten van de bewustwording dat alcohol en (motor)rijden niet samengaan. Daarom ontvangen de prijswinnaars voor de terugreis een treinkaartje naar hun woonplaats.De actie vind je op:
http://www.facebook.com/harleydavidsonbenelux
http://www.facebook.com/jackdanielsnederland

No comments:

Post a comment