Sunday, 19 February 2012Op zondag 1 april organiseert Pietersen een ronkend feest voor de echte liefhebber van Amerikaanse auto's en motoren. Als gewaardeerde klant bent u natuurlijk van harte uitgenodigd voor ons Pietersen Roll & Rock Event.
Uw vrienden zijn vanzelfsprekend ook onze vrienden, dus ook zij zijn meer dan welkom op deze unieke dag. Een feestelijke dag met een Amerikaans tintje en two Main Events:
Ride Out Bikers
Als Harley-rijder kunt u deelnemen aan een fantastische tourtocht over ± 150 kilometer. U bent vanaf 9.00 uur welkom, óók voor een compleet Amerikaans ontbijt. Om 10.00 uur vindt de ride out plaats! Rijden uw introducés geen Harley Davidson? Geen probleem, iedereen is welkom.
Puzzle Journey Cars
Heeft u een Amerikaanse auto? Neem dan deel aan een uitdagende en vooral gezellige puzzeltocht. Vanaf 10.00 uur bent u welkom. Donuts en koffie staan voor u klaar en u vertrekt dan samen met de andere deelnemers om 11.00 uur.
En welk avontuur u ook kiest, Pietersen zorgt onderweg voor uw motor, auto en innerlijke mens! Bij terugkomst kunt u tot 17.00 uur rekenen op een geweldige middag. Met Chicago bluesmuziek van de legendarische band BluesMotel. Met drinks & bites. Maar dat is nog niet alles, want u maakt ook kans op een spectaculaire dragster-rit met Angelo de Wilde of een 'Shaving' van de enige echte Schorem Haarsnijder en Barbier (
www.schorembarbier.nl).
Dus wacht niet langer en schrijf u en uw vrienden vandaag nog in. Dan hopen wij u natuurlijk te zien op 1 april tijdens dit spectaculaire Pietersen Roll & Rock Event.
Pietersen US Cars & Bikes
PS. Mochten de weergoden ons op 1 april ongunstig gezind zijn, dan ontvangt u tijdig bericht van ons.
Het evenement zullen wij dan verhuizen naar 2e paasdag op 9 april.

No comments:

Post a comment