Sunday, 26 February 2012

MOTORbeurs Utrecht 2012 weer groot succes

De MOTORbeurs in Utrecht was weer vier dagen lang een groot motorfeest.


Duizenden bezoekers vergaapten zich aan de mooiste motoren, keken bij Men at Work hoe diverse custombikes gemaakt werden, kochten koopjes, occasions en genoten van de gezellige sfeer met elkaar! Tijdens de MOTORbeurs was gedurende vier dagen de speciale parkeerplaats voor de motoren overvol, vooral op zaterdag was het een beetje lente en kwamen vele bezoekers zoals dat hoort op de motor. Men had het goed naar de zin, de stemming bij motorrijders, handelarenen de importeurs was zondermeer goed en vol vertrouwen duiken we, euh, RIJDEN we het neiuwe motorseizoen in!Op het buitenterrein facineerde Alex vd Broek met zijn trialkunsten het publiek. Waanzinnig, wat een beheersing en een balans!
Bij Jekill & Hyde werden de uitlaatsystemen ten gehore gebracht!


Men at Work was een werkplaats waar onder andere Ben Oud Motorspuiterij, Startwin, RNO, en anderen tijdens de Vier Machtige Motordagen hun artistieke, creatieve en technische vaardigheden lieten zien. Zo bouwden Ben Oud en Henny Kroeze een waanzinnig mooie Indian op!Startwin in samenwerking met RNO bouwde een Yamaha XS650 Street Tracker op.Onverstoorbaar bouwt Henny Kroeze het Indianblok op, terwijl in de hal ernaast het Custom Bike Contest plaatsvindt. 
Tegenover de custombikes stond Indian liefhebber Tony "Indian" Leenes met collectors items en leuke Indian spulletjes. Zo'n lelijke vent met zo'n lief vrouwtje, hoe bestaat 't...Mooie nieuwe collectie kwaliteitskleding uit Zweden bij JofamaRob Janssen van MMVG laat zien hoe een motor kan worden aangepast voor mensen die een handicap hebben
Nieuwste veertechnieken bij Hyperpro, de veringspecialist uit WerkendamAkrapovic uitlaatsystemen nu ook voor de H-D modellenBikePenR heeft voor elk type motor een mooie GPS steunBij Triumph veel belangstelling voor de cruisers en classics als de Rocket III Roadster en Thunderbird StormHonda Fury trekt nog steeds veel bekijksOp de stand van Harley-Davidson was het vier dagen vol, lag dat alleen aan de motoren..?
Even het 'Easyrider-gevoel' beleven op de nieuwe Sportster 72Rotterdam krijgt een nieuwe Harley-Davidson dealer die door de broers De Graaf wordt geleid.
Veel mooie nieuwe customparts bij Highway Hawk


                                          It's a hard life....

Met hartelijke dank aan de organisatie van MOTORbeurs Utrecht 2012,
Harley-Davidson en Triumph,
Motorspuiterij Ben Oud, Joyce en Eline, en Henny Kroeze,
en Eaglerider Tours Anna en André,
voor de gezelligheid en gastvrijheid!
No comments:

Post a comment