Tuesday, 14 February 2012

Derde Zijspantreffen Genemuiden


Beste zijspanvrienden, *

Nog twee maanden en dan is het weer zover, het derde zijspantreffen alweer in Genemuiden.
Voor de zaterdag avond hebben we weer een geweldige band geboekt. De internationale Rhumba Kings komen een spetterend optreden verzorgen.

Het uiteindelijk resultaat is een high energy wild rock'n'roll trio dat iedereen kan plezieren met hun diversiteit, show en ervaring. Als je deze band een stempel wil geven dan zijn The Rhumba Kings trots en simpelweg een ROCK 'N' ROLL band!!! http://www.rhumbakings.com/home1.htm

Net als vorig jaar zijn de kosten 10,- bij aankomst. Daarbij zit een consumptie bon en een goed ontbijt op zondag. Ook zal er weer een aardigheidje in zitten ;-) Bij het clubhuis is het gezellig kamperen of om gewoon de tent in te rollen na een super gezellige avond. Voor eten en drinken is gezorgd, dus naast tent en slaapzak hoeft je niets mee te nemen. De toertocht zal zaterdag rond 15.00 vertrekken en tussen 17.00 en 18.00 vangt de barbecue aan. Deze kan, net als de drank gewoon met consumptiebonnen worden betaald.

Aankomst op vrijdag is mogelijk, maar er is die avond nog geen programma, maar er zijn supermarkten, cafetaria’s, pizzeria’s en een hele goede chinees op loopafstand.
Wel is op de vrijdag de bar in het clubhuis gewoon geopend. Ook is vertrek op paasmaandag geen bezwaar. Zondag echter is wel gewoon de opruimdag voor ons en zal er verder niets te doen zijn. Op maandag organiseert MC Genemuiden de jaarlijkse sterrit (puzzeltocht)Voor een kleine impressie van de eerste editie, zie het stukje van Ruud:  http://deboerderijalphen.nl/fotos/zijspantreffen_mcgenemuiden_2010/zijspantreffen_mcgenemuiden_2010.html

Alle zijspan rijders en sympathisanten zijn van harte welkom. *Solo rijders geen bezwaar. Als u komt stellen wij een berichtje op prijs, makkelijk voor het inkopen doen.
Heb u zijspanrijdende vrienden of kennissen, schroom dan niet om dit mailtje door te sturen.

Adres: MC Genemuiden, Hasselterdijk 13b, Genemuiden.

No comments:

Post a comment