Wednesday, 22 February 2012

Cruizem.nl nieuwe site voor cruisers, customs en choppers

Persbericht 22 02 '12
Cruizem.nl nieuwe site voor cruisers, customs en choppers

Met de komst van Cruizem.nl krijgen Nederland en Vlaanderen eindelijk een professionele website voor de liefhebbers van cruisers, customs en choppers. De website is (en blijft) gratis toegankelijk en zal vooral draaien om dagelijks nieuws, evenementen, productnieuws en lifestyle. Hoofdredacteur van het nieuwe initiatief is de in deze wereld zeer bekende Onno Wieringa.

Het verbaast Wieringa al langer dat er geen nieuwssite voor de liefhebbers van deze categorie motoren is. “Er zijn natuurlijk wel bladen en websites die zich vooral op de lifestyle richten, maar een echte nieuwssite mis ik al heel lang. Hierop hebben we de samenwerking gezocht met Motorcentraal, zij hebben al ervaring met een aantal bekende motorsites zoals Nieuwsmotor, Oliepeil, Testmotor en Proefmotor. Met het bundelen van onze krachten hebben we nu de basis neergezet voor een website waar iedereen die van cruisers, customs en choppers houdt terecht kan. We brengen dagelijks nieuws over motorfietsen van alle fabrikanten uit de hele wereld, dus zowel uit Amerika als Engeland of Japan. Daarbij kijken we ook zeker naar moderne classics en specials, eigenlijk gewoon naar alles wat we mooi vinden.”

De nieuwsberichten op Cruizem.nl zullen zoveel mogelijk kort en bondig zijn, zodat het past in deze tijd. Voor meer uitgebreide verhalen wordt verwezen naar de bestaande media, waar lezers vaak langer stil willen staan bij één onderwerp. “We kiezen voor moderne berichtgeving in een best traditionele wereld, dat zal best even wennen zijn voor sommige mensen. We geloven er echter helemaal in dat de huidige berichtgeving op internet vooral kort en krachtig moet zijn, de lezers kunnen daarbij altijd zelf bepalen wat ze wel of niet willen weten. Op deze manier kan iedereen continu bijblijven met het nieuws in het land van cruisers, customs en choppers.”


www.cruizem.nl


No comments:

Post a comment