Tuesday, 14 February 2012

4e Kika Bike Ride

4e Kika Bike Ride

Middels deze pagina wil het bestuur van stichting Bert Banjer's Kika Bike de inmiddels alweer 4e Kika Bike Ride aankondigen welke dit jaar gereden zal worden op wederom de eerste zondag in mei, te weten 6 mei 2012. Zoals gebruikelijk wordt het weer een tourtocht van ongeveer 100 km. voor motoren en trikes van alle merken.Onze stichting is, zoals bij velen van jullie inmiddels wel bekend is, opgericht naar aanleiding van het overlijden van een goede vriend en motorrijder Bert Romme in oktober 2007 en heeft tot doel het werven van fondsen voor Kika Nederland (KInderen KAnkervrij). Nog steeds overlijdt 25% (1 op de 4) van de kinderen die met deze ziekte te maken krijgen, onacceptabel vinden wij, en velen van jullie zullen het daarmee eens zijn.

Net als vorig jaar is opnieuw gekozen voor het NAC-stadion, meer specifiek voor het Beatrix paviljoen, Stadionstraat 17 te Breda, alwaar men vanaf 9.30 uur ontvangen zal worden voor de inschrijving met koffie/thee en broodjes. Vertrek voor de rit is om 11.30 uur. Meer informatie, als mede het intekenformulier vindt u op www.kikabikeride.nl. Voorinschrijving verplicht u tot niets maar is wel gewenst. Het geeft ons een indicatie van het aantal te verwachten deelnemers.

De inschrijfkosten bedragen voor dit jaar € 10,- voor de motor met berijder en € 5,- voor de eventuele bijrijder. Dit is inclusief de jaartalhanger voor 2012. De kosten voor de speld, mocht u deze nog niet hebben, bedragen € 2,50. Alle kosten zijn te voldoen bij aankomst bij het NAC-stadion. Natuurlijk kunt u ook op 6 mei nog inschrijven tussen 9.30 uur en 11.00 uur.

Meer info en inschrijfformulier op www.kikabike.nl

No comments:

Post a comment