Tuesday, 10 January 2012

Victory Motorcycles vanaf maart in de Benelux

Victory Motorcycles zijn vanaf maart in de Benelux verkrijgbaar

Het illustere Amerikaanse motorfietsmerk Victory is vanaf maart dit jaar verkrijgbaar in de Benelux via geselecteerde officiële dealers. De schitterende modellen van Victory Motorcycles zijn bovendien in januari al uitgebreid te bewonderen tijdens Het Auto & Motor Salon van Brussel.

Victory 'Hammer S106'
Eigenzinnig, klassiek en volbloed-Amerikaans: dat is een Victory-motorfiets. Het op 4 juli 1989 opgerichte Victory Motorcycles startte met de ontwikkeling van onvervalste cruisers en toermotoren en groeide vervolgens uit tot een merk van en voor gepassioneerde motorrijders. Sinds 2006 maakt Victory Motorcycles deel uit van het gerenommeerde moederbedrijf Polaris, dat vervolgens in april 2011 's werelds meest iconische motormerk Indian Motorcycle overnam.

Victory 'Jackpot'

Vandaag de dag bestaat het modellengamma van Victory uit een breed aanbod Touring- en Cruiser-motoren, stuk voor stuk met een unieke styling en voorzien van een Freedom V-Twin 106 Cubic Inch-motorblok.

Victory 'Hammer 8-Ball'

Exclusief
Importeur JEEGEE MOTORS B.V. in Alphen aan den Rijn is al jarenlang succesvol met de andere merken van Polaris en neemt nu ook het importeurschap van Victory Motorcycles voor de Benelux voor zijn rekening. Alle geselecteerde dealers in de Benelux zullen exclusief Victory vertegenwoordigen. Polaris-dealers zijn dus geen Victory-dealers en vice versa.
De eerste motorfietsen arriveren naar verwachting eind februari bij de officiële dealers.

Victory 'Vegas'

No comments:

Post a comment