Thursday, 12 January 2012

Triumph 2012 - Britse Pond blijft betaalbaar!

De Triumph Motorcycles prijslijst 2012: De Britse Pond blijft betaalbaar!


Na een uiterst succesvol jaar met recordverkopen in 2011 (705 verkochte motoren en een marktaandeel van 8% in Nederland) zal Triumph Motorcycles haar 110e verjaardag in 2012 in stijl vieren met de sterkste line-up ooit. De toch al zeer rijke modellenrange wordt komend seizoen gecompleteerd met drie nieuwe modellen; de machtige Tiger Explorer, de zeer luxe uitgeruste Speed Triple R en de exclusieve Steve McQueen-versie van de Bonneville T100. Gelijk met Het Salon, de motorbeurs in Brussel, worden nu de Nederlandse consumentenadviesprijzen van deze drie nieuwe modellen bekendgemaakt.


Triumph Tiger Explorer
De Tiger Explorer krijgt in Nederland een consumentenadviesprijs van € 16.290,-. De Tiger Explorer heeft voor dat zeer concurrerende bedrag standaard (in- en uitschakelbaar) ABS en zal vanaf maart 2012 te testen zijn bij de Triumph dealers. Dat alle motorkenners de 1215cc sterke Tiger tippen voor een zeer warme ontvangst in het allroad-segment, duidt er nu al op dat ook deze driecilinder wel eens boven in de rangorde terug te vinden gaat zijn. De eerste Explorers worden vanaf april leverbaar bij de Triumph-dealer.

Triumph Speed Triple R
De ultra-complete R-versie van de Speed Triple heeft in Nederland € 17.290,- als consumentenadviesprijs. Gezien de meer dan positieve ontvangst van de nieuwe Speed Triple zullen de Race-spec Öhlins vering, luxe carbondelen, Brembo monobloc remmen en de gesmede, lichtmetalen PVM velgen van de R èchte motorliefhebbers het water in de mond doen lopen. De eerste gelukkige bezitters kunnen vanaf medio februari 2012 naar de Triumph dealers om van hun R-versie te genieten.


Triumph Steve McQueen™ Edition
We hoopten natuurlijk dat de speciale T100 Steve McQueen Edition in de smaak zou vallen bij de echte liefhebbers, maar dít hadden we zelf ook niet verwacht. Dat deze Limited Edition een perfect schot in de roos is blijkt wel uit het feit dat veel van de voor Nederland en België gereserveerde modellen al direct verkocht zijn! Er is dan ook nog maar een zeer beperkt aantal van deze schitterende specials beschikbaar bij de Triumph dealer. Wees er snel bij wanneer u uw zinnen op deze McQueen edition heeft gezet, want bij Triumph is een limited edition ook daadwerkelijk gelimiteerd! De eerste trotse eigenaren zult u rond zien rijden in juni 2012, daar ze tegen die tijd uitgeleverd gaan worden. De Triumph Steve McQueen™ Edition staat voor € 11.290,- in de Nederlandse prijslijst.


No comments:

Post a comment