Monday, 23 January 2012

STYLMARTIN ZEUDI LACES DAMES MOTORLAARS MET HAK

NIEUW: STYLMARTIN ZEUDI LACES DAMESLAARS MET HAK


STYLMARTIN ZEUDI LACES
De Italiaanse motorlaars fabrikant Stylmartin heeft opnieuw een opmerkelijke vrijetijds motorlaars op de markt gezet. De Zeudi Laces is niet alleen een motorlaars met een trendy naam, maar ziet er bovendien zo uit en kan naast met motorrijden ook
prima in de vrije tijd worden gedragen. Het is volgens de fabrikant de eerste dameslaars die met een hak is uitgevoerd.

Was het in 1979 opgerichte Stylmartin in het verleden voornamelijk gespecialiseerd in de productie van motorcross en wegrace motorlaarzen, dit jaar is de fabriek zich ook duidelijk gaan richten op meer alledaags motorschoeisel, waarvan de eerder gelanceerde Red Rock motorschoen het bewijs is.
De Zeudi Laces is een uit Nappa leder vervaardigde motorlaars voor vrouwen, die in een normale schoenenwinkel niet zou misstaan. Hoewel dat ’hak’ wel met een korreltje zout moet worden genomen (het is een antislip rubberen zool) ziet de Zeudi Laces er gelikt uit en is bovendien voorzien van de nodige protectie. De laars is ademend, heeft bescherming op de enkels en heeft meerdere sluitmechanismen, waaronder een rits, veters, riempjes en Velcro, die voor een comfortabele zit moeten zorg dragen.

SPECS:
Model:ZEUDI LACES - € 219,95
Upper: Nappa leather
Lining: breathable and antibacterial
Protection: internal in PU only on the external side"
Fastening: zipper + laces
Insole: anatomic, changeable and antibacterial
Sole: anti-slip rubber sole
Size and colours: 36/42 - black
www.nerons.nl

No comments:

Post a comment