Wednesday, 25 January 2012

President Amsterdamse Hell's Angels, Unu, legt zijn functie neerHell’s Angels Amsterdam President Unu legt zijn functie neer

De President van de Amsterdamse Hell’s Angels, Daniël 'Unu' Uneputty, stapt op. Dat liet de motorclub vandaag weten.De Hell’s Angels laten in een persbericht weten dat Unu na acht jaar leiderschap meer tijd vrij wil maken voor zijn gezin, tatoeëren en de 'support 81 shop' van de Hell’s Angels aan het Waterlooplein. “Ik neem eenzelfde beslissing als Wouter Bos en Camiel Eurlings”, aldus Uneputty.

De opvolger van Uneputty heeft een lange staat van dienst bij de Hell’s Angels en maakt zichzelf later bekend. Maandag legt Unu zijn functie als President van het Amsterdamse Hell’s Angels Chapter officieel neer, op die dag wordt ook het clubhuis van de Hell’s Angels aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam gesloten. Unu ziet dat als een mooie aanleiding om afscheid te nemen. “Er komt een nieuwe lichting aan in hopelijk een nieuw clubhuis: een nieuw Hell’s Angel-tijdperk breekt aan”, zegt de scheidende president.

Waar het nieuwe verblijf komt, is nog onbekend. Diemen wordt het in ieder geval niet, zo werd vandaag bekend. De bestemmingsplannen laten vestiging niet toe in de panden die de club op het oog had, stelt de gemeente Diemen.

Daniël Uneputty volgde in 2004 Willem van Boxtel op als president van de HAMC Amsterdam chapter.

No comments:

Post a comment