Friday, 27 January 2012

Nieuwe Schuring CampMaster “Drenthe” motoraanhanger

Persbericht: 27 januari 2012,
CampMaster “Drenthe” motoraanhanger: meer ruimte door compleet nieuw concept  


Na het jarenlange succes van de Schuring CampMaster motoraanhanger, is met de komst van de nieuwe generatie Campmaster Drenthe de beste vouwwagen weer klaar voor jaren zorgeloos kampeerplezier voor motorrijders. Aan de hand van de ervaring van onze klanten is de opvolger van de bekende CampMasters de ultieme aanhanger voor avontuurlijke berijders van motoren, quads, trikes en (vooruit…) kleine auto’s. Een nieuwe look herbergt een compleet nieuw concept, zodat de grootste tent uit de kleinste aanhanger nu nog groter en heel veel beter is geworden.


De nieuwe CampMaster Drenthe is het resultaat van onze jarenlange ervaring en de feedback van onze klanten, het resultaat is vooral een maximaal gebruik van de ruimte. Bij vouwwagens zijn de buitenafmetingen in de wagen altijd gekoppeld aan de binnenafmetingen in de uitgevouwen tent. Door een geperfectioneerd uitvouwsysteem biedt de kleine CampMaster Drenthe nu een King Size bed van maar liefst 225 bij 130 centimeter, waarbij de hogere binnentent ook voor meer hoofdruimte zorgt. Ook de toch al riante leefruimte is hoger geworden, die varieert nu van een Hollandse 1.90 meter tot zelfs 2.20 meter!
De nieuwe, frisse kleur zorgt voor een mooier aanzicht en, in combinatie met de nieuwe ramen, ook voor meer licht in de tent. Om de temperatuur naar behoeven te regelen zijn er grote ventilatieopeningen en natuurlijk de twee deuropeningen aan voor- en zijkant. Dat aan alles gedacht is blijkt weer uit de mogelijkheid om de deuren als luifels te gebruiken en de anti-inregenklep voor de ventilatieopening aan de achterzijde. Een kuipzeil met opstaande randen is optioneel.

Rijden met de nieuwe generatie CampMasters is nog steeds een kwestie van makkelijk sturen. De aanhanger weegt compleet 110 kilo en heeft een enorme stabiliteit, zonder de stuureigenschappen van de motorfiets, quad of trike te beïnvloeden. Zoals bijna al onze klanten zeggen: “je merkt niet eens dat hij erachter zit”. Dat verandert overigens compleet op de camping van bestemming, daar is iedereen met stomheid geslagen; dat er uit zo’n kleine aanhanger zoveel ruime campeerluxe kan komen!
- Eigen gewicht: 110 kg.
- Aanhanger afmeting : 100 x 140 x 85 cm.
- Tent afmeting totaal: 600 x 400 cm.
- Hoogte = 190 x 220 cm.
- Binnentent: 215  x 130 cm.
- Wielen: 16,5 x 650 x 8” High Speed

De CampMaster is een product van Schuring Tourmaster in Assen. Meer informatie en een digitale brochure zijn te vinden op www.tourmaster.nl of via info@tourmaster.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar via (+31) 0592 - 40 99 69

No comments:

Post a comment