Tuesday, 17 January 2012

Nieuwe H-D Routes

Motorvakantie biedt ultiem vrijheidsgevoel - Ontdek de wereld met Harley-Davidson in 157 nieuwe routes


Rijswijk, 17 januari 2012 – Het ultieme gevoel van vrijheid ervaar je tijdens een motorvakantie. Vanaf het zadel van de motorfiets beleef je de mooiste plekken ter wereld nog intenser. Wat te denken van een zomerse tocht langs de Côte d’Azur met tussenstops in rustieke en middeleeuwse stadjes als Nîmes en Avignon? Of ‘easy riding’ bij zonsopgang door de stoere Mojave-woestijn in de Verenigde Staten. Al rijdend over de brede wegen van Nieuw-Zeeland besef je pas echt wat vrijheid is. Om je op weg te helpen, introduceert het legendarische motormerk Harley-Davidson 157 nieuwe en unieke motorroutes langs de mooiste plekken ter wereld. Deze zijn gewoon te boeken vanuit je luie stoel.


Het wereldwijde en unieke Authorized Tours-programma van Harley-Davidson biedt ervaren en onervaren motorrijders een ruime keuze uit de meest prachtige motorvakanties. Op de Authorized Tours-site van Harley-Davidson is een reeks prachtige en spannende tochten te vinden. Deze leiden avonturiers langs onder meer de Tafelberg in Zuid-Afrika en de hooglanden van Schotland. Alle droomroutes zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met elf onafhankelijke touroperators en beschikbaar in tien verschillende talen.


De tochten zijn individueel en als groep te boeken. Er zijn routes beschikbaar op alle continenten, met uitzondering van Antarctica. Kies voor een tour met gids (volledig of gedeeltelijk) of ga geheel zelfstandig op pad. De geboekte tours zijn altijd inclusief hotelovernachtingen en een huurmotor. Die haal je op bij een Authorized Harley-Davidson Rentals-dealer en is dus altijd in topconditie. Harley-Davidson levert bij de zelfstandige tochten een gedetailleerde routebeschrijving met kaarten en overzicht van de geboekte overnachtingen. De tours met gids zijn inclusief transport van bagage, accommodatie en vervoer van en naar het vliegveld, hotel en huurlocatie van de motor. De mogelijkheden zijn grenzeloos.


Meer informatie over de Harley-Davidson Authorized Tours is te vinden op de gloednieuwe website. Via enkele eenvoudige stappen kies je de voorkeursdatum, -taal en -regio en het type tour, en reserveer je gewoon vanuit je luie stoel. De site is te vinden op http://authorizedtours.harley-davidson.nl/

No comments:

Post a comment