Friday, 13 January 2012

Accessoires van Harley-Davidson

Coole accessoires van Harley-Davidson

Het is nog even aftellen voor het echte motorseizoen weer begint. Dat betekent wel dat je nog even de tijd hebt om je Harley-Davidson nog cooler te maken met de allernieuwste accessoires.


Windshield
Harley-Davidson biedt twee soorten afneembare windschermen: het Ventilator Compact Detachable Windshield (19”) en het Ventilator Kingsize Detachable Windshield (21”). Een windscherm beschermt tegen aanstormende vliegen en rondvliegende deeltjes. Daarnaast beschikken beide modellen over een ventilatierooster. Bij warm weer biedt een open rooster verkoelende luchtcirculatie. Bij koud weer beschermt een dicht rooster tegen de kou. Eenvoudig te installeren en af te nemen.

Slipstream Collection
Go with the flow. Dat geldt zeker voor de aerodynamische Slipstream-accessoires van Harley-Davidson met spiegelende chroomafwerking en contrasterende, zwart rubberen strips. Harley-Davidson heeft voor alle pedalen, hendels, spiegels en handvaten een Slipstream-oplossing, zodat de motorfiets zijn uniforme look behoudt. De Slipstream-collectie bestaat uit Handgrips, Footpegs, een Shifter Peg, Brake Pedal Pad, Footboard Insert Kits en Slipstream Mirrors. De Slipstream-accessoires zijn eenvoudig te bevestigen en hebben geen gelijmde delen, zodat ze voor een servicebeurt eenvoudig te verwijderen zijn. De Shifter Peg is eenvoudig in de juiste hoek af te stellen, dat is wel zo veilig. De spiegels zijn druppelvormig voor extra lage luchtweerstand.

Suspension
Schokbrekers moeten het ultieme rijgevoel versterken en zorgen dat de berijder minimale schokken voelt. Maar ze moeten ook een sieraad voor de motor zijn. De Premium Ride Hand-Adjustable Rear Shocks van Harley-Davidson zijn precies dat. Met de Premium Ride-schokbrekers glijd je over elke weg. Ze beschikken over grotere kamers en zuigers met een diameter van veertig millimeter, en een lange veerweg van veertien millimeter. Hierdoor vangen de Premium Ride-schokbrekers sneller schokken van het wiel op en bieden ze een betere wegligging.
Plastic Scraper
De Plastic Scraper Tool moet je hebben! Multi-inzetbaar om het chroom van je motor weer helemaal schoon te krabben. Samen met de Boot Mark Remover kun je bijvoorbeeld het gesmolten rubber van je motorlaarzen, asfalt en insecten van de chromen onderdelen afkrabben. De Plastic Scraper wordt geleverd met een herbruikbaar handvat en vijf reserve-‘scheermesjes’ van plastic, die niet krassen. Niet voor gebruik op geverfde onderdelen.

harley-davidson.com

No comments:

Post a comment