Friday, 2 December 2011

Triumph Speed Triple ‘Upgrade’ met HOCO Parts

Barneveld, 2 december 2011

Triumph Speed Triple ‘Upgrade’
Streven naar perfectie, dat is het uitgangspunt voor iedere special. In samen-werking met Roké Motors te Mijdrecht heeft de Triumph Speed Triple een ‘Up-grade’ ondergaan. De Engelse naked is aangepakt op het rijwielgedeelte, remmen, protectie en akoestiek.

Rijwielgedeelte
De Speed Triple is aangekleed met Kineo spaakvelgen, type ‘Maxi 17’. Deze prachtige velgen zijn voorzien van een unieke spaakbevestiging. De RVS spaken worden vastgeschroefd in lichtgewicht aluminium nippels, die door twee opstaande randen op het midden van de velg zijn gestoken. Kineo velgen kunnen geheel naar wens in diverse kleurcombinatie (Velg, naaf en spaaknippels) geleverd worden waardoor er veel mooie mogelijkheden zijn. De Dunlop SportSmarts zorgen voor de finishing touch met onder andere “massive” grip, uitmuntende feedback en een lange levensduur.
Remmen
Met het monteren van de verstelbare radiale 19 RCS rempomp, stijlvolle 320 mm ‘Groove’ remschijven en de zwarte radiale CNC 484 ‘Nero’ remklauwen stopt de Triumph dankzij deze high end Brembo producten nauwkeuriger en sneller dan ooit tevoren. Gevolgd door een razendsnelle gasrespons dankzij de (in 3 standen stelbare) Domino XM2 snelgas. Voor een verbeterde zithouding tijdens het remmen- en schakelen is de zithouding geperfectioneerd middels de prachtig gefreesde, instelbare Factor-X rem-schakelset van Gilles Tooling. Deze set is uitgebreid met de optionele Carbon hielprotectors.

Protectie
Wat mooi is moet ook mooi blijven. Protectiespecialist R&G Racing heeft voor de Speed Triple protectoren ontwikkeld voor de voorvork, radiateur, motorblok en achterbrug. Daarnaast is de achterzijde slanker gemaakt met de ‘Tail Tidy’ kentekenplaathouder.
Akoestiek
Geluidsbeleving en looks. Remus zorgt ervoor en doet dat uitstekend. De EEC-goedgekeurde Carbon HexaCone uitlaatdempers met verwijderbare dB-killers verfraaien de achterzijde van de motor en zorgen voor de herkenbare diepe Remus-sound.

Wil u uw eigen motor ook ombouwen naar een exclusieve special met behulp van deze hightech accessoires? Check de Hoco Parts Facebook pagina www.facebook.com/hocopartsnews en bekijk de foto’s van de Triumph en enkele eerdere projecten, die laten zien hoe mooi ook uw motor kan worden. Voor vragen kunt u e-mailen naar special@hocoparts.com.

No comments:

Post a comment