Wednesday, 14 December 2011

H-D Point verhuist naar Drachten

Authorized Harley-Davidson Dealer H-D Point verhuist van Leeuwarden naar Drachten

Het nieuwe pand in Drachten telt drie verdiepingen
Rijswijk (13 december 2011) - Met gepaste trots maakt dealereigenaar Freerk van der Goot van H-D Point, www.hdpoint.nl, zijn goede voornemens voor 2012 bekend. Na elf jaar gevestigd te zijn geweest in Leeuwarden verhuist hij zijn officiële Harley-Davidson dealership in 2012 naar Drachten.
Het huidige pand in Leeuwarden
Vanuit een prachtig pand langs de A7 kunnen alle eigenaars en fans van het legendarische motormerk uit de provincies Friesland, Groningen en het noordelijke deel van Drenthe beter bediend worden. Freerk van der Goot: “We hadden al langer de gedachte om te verhuizen naar een meer centrale locatie in Noord-Nederland. Het pand aan de A7 in Drachten is uitermate geschikt voor ons dealership en biedt volop ruimte voor allerlei activiteiten.”
De nieuwe locatie ligt op 25 minuten rijden van Leeuwarden. “Voor de ene klant iets dichterbij, voor de andere iets verder. Maar een voordeel voor mijn klanten uit Leeuwarden is dat hun Harley nu eindelijk eens op bedrijfstemperatuur is als ze op de koffie komen!”, aldus Van der Goot.

Harley-Davidson netwerk
Het nieuwe dealership in Drachten zal een belangrijke plaats in het Nederlandse Harley-Davidson-netwerk vervullen en Harley-Davidson Benelux is dan ook zeer verheugd dit nieuws te kunnen brengen. Roy Bowring, Dealer Development Manager Harley-Davidson Benelux: “Freerk is al lange tijd hét officiële Harley-adres in het Noorden van ons land. Met deze verhuizing zal dit alleen maar versterken en kan hij met name ook de provincies Groningen en het noorden van Drenthe beter bedienen.”
Begin volgend jaar zal er meer bekend worden over de exacte planning van de verhuizing, maar Van der Goot hoopt voor de zomer over te zijn. Tot die tijd kan men uiteraard gewoon nog terecht aan de Harlingerstraatweg in Leeuwarden.

No comments:

Post a Comment