Friday, 25 November 2011

Liquid Image Impact HD 720P: on-board actie!

Liquid Image Impact HD 720P: onboardactie zoals jij het ziet!

Motorrijden is altijd een avontuur. Vooral als je offroad gaat, dan volgen de spectaculaire momenten elkaar vaak zo snel op, dat het achteraf bijna niet meer uit te leggen is. De Liquid Image Impact HD 720 legt daarom je mooiste motoravonturen vast in HD video, 100% precies zoals jij het zag. De camera is namelijk perfect geïntegreerd in de bril, waardoor je, dankzij de wide-angle lens met een blikveld van wel 136 graden, altijd het perfecte shot vastlegt. Dus exact het beeld zoals je dat ook zelf ziet! Naast een haarscherp 720p HD beeld blinkt de Impact HD uit door de eenvoudige bediening en de ideale combinatie met een crossbril. Zodoende dus geen gedoe of je afvragen waar je de camera moet plaatsen. Gewoon je bril opzetten en gaan, zo makkelijk is het!

De HD heeft een 5.0 MP fotofunctie en filmt in HD720P tot 30 frames per seconde, compleet met prima geluid. Het materiaal is zeer eenvoudig over te brengen naar een computer, daarvoor zorgen de bijgeleverde USB-kabel of het uitneembare Micro SD/SDHC geheugenkaartje. De Lithium-Ion batterij heeft voldoende stroom voor 1,5 tot 2 uur aan HD opnames, als u even stopt om te tanken wisselt u snel en eenvoudig de accu. De camerabril biedt exact dezelfde functie als een gewone crossbril, als u de camera niet gebruikt merkt u dan ook nauwelijks verschil. Het zicht is altijd goed door het gebruik van optisch zuiver Lexaan, inclusief 100% UV-bescherming. Daarnaast zorgt een speciale anti-fog behandeling ervoor dat de bril niet beslaat en is een Iridium coating verantwoordelijk voor het doorlaten van de juist hoeveelheid licht. De Liquid Image Impact is dus niet alleen de ideale manier om actie te filmen, maar ook nog eens een zeer goede motorcrossbril!

We hebben voor de Liquid Image Impact Series verschillende brillenzen, tear-offs, een zichtveldverhoger en straps. Zo garandeert de Liquid Image Impact HD 720P het beste zicht tijdens woeste offroadactie. De 4 GB Memorycard (optioneel zelfs tot 32 GB) is goed voor uren aan haarscherp videomateriaal of ontelbaar veel foto’s. Daarnaast zijn er voor de camera ook handige accessoires, zoals verwisselbare reserve-accu’s en een snellader. En ook handig: door het wisselen van de lens en het neusstuk is de Impact Series HD in een handomdraai te veranderen in een ski- of snowboardbril. Zo kunt u uw avonturen in de sneeuw ook haarscherp vastleggen!

Over Camerabrillen.nl
Camerabrillen.nl is de nummer 1 webwinkel voor camerabrillen in de Benelux. Wij staan bekend om onze uitstekende service en lage prijzen. Binnen 1 á 2 werkdagen heeft u uw bestelling in huis. U kunt uw betaling op verschillende veilige manieren doen: via iDeal, Paypal of door het bedrag over te maken. Wij bieden een 100% tevredenheidgarantie. Niet tevreden met uw bestelling? Wij ruilen het product binnen 8 dagen om! (1x per bestelling).
No comments:

Post a Comment