Tuesday, 22 November 2011

Kineo Spaakwielen bij HOCO Parts

November 22nd 2011
KINEO SPAAKWIELEN: STYLING, PURE STYLING

Vanaf heden zijn de nieuwe spaakwielen van het merk Kineo via Hoco Parts in de Benelux verkrijgbaar. Deze prachtige wielen beschikken over een unieke styling en zijn exclusief te personaliseren.

Techniek
De velgen zijn voorzien van een unieke spaakbevestiging, wat een tubeless montage mogelijk maakt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van rechte, roestvrijstalen spaken met een inbuskop, die op de wielnaaf wordt geplaatst. Het andere uiteinde van de spaken wordt vastgeschroefd in lichtgewicht aluminium nippels, die door twee opstaande randen op het midden van de velg zijn gestoken. Zo wordt het hart van de velg niet doorboord en kan er geen lucht ontsnappen via deze bevestigingen.

Personalisatie
Een groot pluspunt van Kineo wielen is dat ze 'compatible' zijn met de ABS-systemen van de diverse motorfabrikanten. Daarnaast bieden Kineo wielen ook een unieke mogelijkheid tot personalisatie. De velg en de naaf zijn namelijk beide leverbaar in de kleuren titanium, magnesium, zwart en zilver, terwijl de nippels verkrijgbaar zijn in zwart, titanium, rood, blauw en oranje. Zo kunnen diverse aparte kleurencombinaties worden gekozen.

Kineo wielen zijn in diverse typen en maten verkrijgbaar.
-'Big Enduro'wielen zijn leverbaar in de maten 21" en 19" (voor) en 17" (achter).
-'Maxi' wielen voor 'nakeds' zijn verkrijgbaar in 17" (voor en achter).
-'4GD Legend' wielen zijn bestemd voor de classics en voorzien in maten 18", 19" (voor) en 17" (achter).

De wielen van Kineo zijn speciaal bedoeld voor allroads, naked bikes en classics. Met het gamma biedt Kineo ondermeer wielsets voor de BMW 1200 GS, de Ducati Multistrada 1200, Triumph Speed Triple 1050, Bonneville en Thruxton.

Prijzen
Kineo wielsets zijn verkrijgbaar via de beter gesorteerde motorzaken. De prijzen zijn afhankelijk van de uitvoering en zijn leverbaar vanaf € 2021,- (NL) en € 2055,- (BE).

No comments:

Post a Comment